Meopta MeoRed refleksni ciljnik

Napisao/la  Utorak, 31 Svibanj 2016 07:00
Meoopta Meored Meoopta Meored

Meopta MeoRed je kompaktna i izdržljiva crvena točka dizajnirana primarno za sportsko pucanje te pištolje

Za razliku od Meoptinog MeoSight III ciljnika, ova crvena točka puno je manjeg profila a optika u njoj omogučuje korištenje nišana na isti način kao mehaničke. MeoRed crvena točka pogodna je za brzo pucanje na malim udaljenostima. Težina Meopta MeoRed crvene točke je samo 35 grama što ju čini idealnom za lagane pogonske puške i za pištolje.

Ova crvena točka odlično je pomagalo za natjecatelje sa pištoljima, strijelce te lovce koji sudjeluju u pogonskim lovovima na divlje svinje.

Meopta MeoRed crvena točka nema nikakvoga povećanja, a končanica(točka) za ciljanje je dimenzije 3MOA (7,5centimetara na 100 metara). Ovaj refleksni nišan dolazi sa integriranom MIL-STD 1913 montažom, adapterom za Docter montažu, adapterom za Picatinny montažu. Točku kod ovog nišana moguće je pomicati po vertikali i horizontali kako bi se upucalo oružje

Meopta MeoRed refleksni nišan napaja se uz pomoć baterije CR 2032, a vrijeme trajanja baterije je do 300 sati. Nišan također ima ugrađen indikator punosti baterije. Nišan također ima opciju automatskog gašenja nakon 3 sata korištenja.

Kod ovog nišana baterija se nalazi sa njegove desne strane, pa je tako moguće zamijeniti bateriju bez da se MeoRed mora skidati sa oružja.

MeoRed je potpuno vodootporan. Dugačak je samo 4,7 centimetara, širok samo 2.7, a visok minimalnih 2.5 centimetara.

Meopta MeoRed refleksni ciljnik moguće je nabaviti putem webshopa www.optics-trade.eu 

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023