Optika (244)

Današnji razvoj noćnih pomagala za lov ide u dva smjera. Jedno su termovizijski uređaji, a drugo su digitalne noćne optike. 

Yukon Photon RT - priča iz prakse

Petak, 20 Rujan 2019 14:31
Jedna od mnogih prednosti je brza i jednostavna montaža sa standardnim prstenovima od 30mm ista kao i ona koja se koristi za dnevnu optiku.
Iako se koriste pretežno u svrhu lova, njihova namjena je prilagođena i drugim aktivnostima. Policija ih koristi za otkrivanje ilegalnih i nezakonitih prelazaka državne granice, koriste se za potrage i spašavanja, osiguranja objekata i imovine, planinarenja i općenito aktivnosti boravka…

Termovizijski uređaj TA435-Clip on

Petak, 01 Ožujak 2019 09:11
Prema usporedbi s drugim sličnim uređajima u ovoj klasi na našem tržištu trenutno je najkvalitetniji termo-vizijski prednji dodatak (clip-on) dnevnom optičkom ciljniku koji pretvara oku nevidljivu sliku u vidljivu.

Zeissovi noviteti s IWA 2018.

Petak, 09 Ožujak 2018 08:55
Na IWA OutdoorClassics 2018 vodećem svjetskom sajmu lovačke opreme  u Nurembergu, upravo su predstavljene Europskim kupcima i dvije nove linije proizvoda, optičkih ciljnika i dvogleda, koji, kako je već uobičajeno kod Zeissa donose inovativna tehnološka rješenja i prednjače najvišom kvalitetom…
S Conquest V6 tvrtka ZEISS opet iznova postavlja nove standarde u srednjoj premium klasi. Jaki 6x zoom objedinjuje dokazanu ZEISS kvalitetu "Made in Germany" s najsuvremenijom tehnologijom i robusnim, funkcionalnim dizajnom.
Švedski Aimpoint je za 2017. godinu pripremio crvenu točku dizajniranu specijalno za sačmarice. Micro S-1 je kompaktna i lagana crvena točka koja se montira na sve popularne modele bokerica, položara i poluatomata.
Prvi digitalni uređaji koji razbijaju sve HD predrasude, najsuvremeniji digitalni uređaji ikad napravljeni!
Kada su se pojavili optički ciljnici snajperi kao Burris eliminator i tracking point pomislili smo da je tu kraj tehnološkom razvoju optičkih ciljnika, jer suvremenijeg od tracking pointa ruku na srce nema.
Predstavljamo vam još jedno domišljato rješenje koje nam nudi SWT za sve one koji često vole ići kako u pogonske lovove gdje se divljač brzo kreće na malim udaljenostima, a i situacije koje zahjevaju veće povećanje i ciljanje na većim…
Stranica 1 od 25
K2 Items

Banner 300x250