Lovno streljaštvo (37)

Bliži nam se jedan od najdostojansvenijih događaja u RH simbolično nazvan 9. Memorijal hrvatskih snajperista„GROM 2018“koji će se održati 20.listopada 2018. na streljani Pampas u Osijeku spočetkom u 08.00 h
U nedjelju 17.06.2018.g. na streljani pokraj lovačke kuće u Lonjici, održano je natjecanje u gađanju letećih meta za područje Lovnog ureda Vrbovec. 
Na prvenstvu Lovačkog saveza Istarske županije u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“ koje je održano 23. rujna u lovištu i kojim gospodari lovačko društvo "Mirna" iz Buzeta lovačko društvo "Mirna" iz Buzeta nastupilo je 8 natjecatelja.
U organizaciji Lovačkog saveza Zadarske županije u zajedničkom lovištu XIII/122 „Poličnik“ održano je izlučno natjecanje u lovnokinološkom kupu „Sveti Hubert“.
Lovnokinološki kup „Sveti Hubert“ Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije održan je u suradnji s Lovačkim društvom „Fazan“ Molve u subotu, 23. rujna 2017. godine.  

JESENSKI KUP IVANIĆ GRADA

Ponedjeljak, 25 Rujan 2017 10:35
U gađanju letećih meta, koje će se održati u subotu 07.10.2017. godine na streljani streljačkog društva „Fazan“ iz Topolja, Ivanić Grad.
I ove je godine na strelištu Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, održano Državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u streljaštvu. 
Na XIII. Revijalnom natjecanju Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu nastupile su četiri ekipe među kojima i ženska ekipa Lovačke udruge „Dama dama“.
Stranica 1 od 4
K2 Items