Meopta MeoStar R2 proglašena najboljim lovačkim optičkim ciljnikom 2015godine u Francuskoj

Napisao  Ponedjeljak, 14 Prosinac 2015 23:45

Meopta, češki glavni proizvođač optičkih proizvoda za sport, lov, vojsku i istraživanja odabrana je kao najbolja lovačka optika u Francuskoj za godinu 2015. Linija o kojoj se radi je Meopta Meostar R2 optičkih ciljnika, a prestižnu nagradu dodjeljuje časopis Connaissance de la Chasse.

Connaissance de la Chasse u prijevodu znači znanje o lovu. Ovaj časopis ima puno čitatelja te je prestižan što se tiče oružja, streljiva, optika te dodataka u Europi te Svijetu.

Sa više od 1 300 000 vrlo aktivnih lovaca u Francuskoj, te sa trendom rasta, Francuska je glavno tržište lovačke opreme u Europi. Nagrada Connaissance de la Chasse dodjeljuje se specifičnom proizvodu u određenoj kategoriji pomoću istraživanja između aktivnih lovaca i čitatelja istoimenoga časopisa.

Točnije, nagrada je dodijeljena Meopta Meostar R2 2-12x50 optičkom ciljniku, a u istoj liniji još su dostupni 1.7-10x42, 1-6x24 te 2.5-15x50.

Svi modeli Meostar R2 optičkih ciljnika imaju tubus promjera 30 milimetara izrađenog od aluminija, te za sada, predstavljaju vrhunac optičkih ciljnika iz Meopte. Sa raznolikim opcijama i visokim performansama ovi optički ciljnici odgovarajući su za sve lov te sportsko streljaštvo na udaljene mete.

Meopta Meostar R2 ciljnici imaju posebnan ionski MeoLux premaz preko leća koji omogućuje najviši prijenos svijetla u industriji, 99,8% kroz svaku leću.

Meopta koristi premium staklo firme Schott za leće te zbog toga imaju najsvjetliju sliku na tržištu.

Posebni atribut Meostar R2 optičkih ciljnika je MeoDrop premaz. Pomoću njega odbija vodu, masnoću, te ostalu prljavštinu sa leća zadržavajući čistu i bistru sliku. Nanešen na sve vanjske leće, ovaj premaz kišu i vlagu skuplja u kapljive koje same kliznu sa stakla. Također MeoDrop leće je vrlo lako očistiti bez da ih se ošteti.

Končanice u Meopta Meostar R2 ciljnicima je urezana u staklo te time pruđa eksepcionalnu rezoluciju.

Svi modeli Meostar R2 optičkih ciljnika su 100% garantirano vodootporni, otporni na trzaje i maglu.  

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 14 Prosinac 2015 23:49
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023