Tehno noviteti & preporuke (306)

Dentler Smartbrake je plinska kočnica koja se podosta razlikuje od ostalih kompetentnih proizvoda na tržištu
Za zainteresirane koji traže najbolju kvalitetu po prihvatljivoj cijeni imamo dobru vijest. Hrvatska predstavlja sljedeću zemlju, u kojoj će se moći kupiti prvorazredni termovizijski uređaji Eagle od češkog proizvođača firme New Effect.
Na IWA OutdoorClassics 2018 vodećem svjetskom sajmu lovačke opreme  u Nurembergu, upravo su predstavljene Europskim kupcima i dvije nove linije proizvoda, optičkih ciljnika i dvogleda, koji, kako je već uobičajeno kod Zeissa donose inovativna tehnološka rješenja i prednjače najvišom kvalitetom…
IHUNT BLUETOOTH ELEKTRONSKA VABILICA ZA SMARTPHONE Radi na dometu od 50 metara, a lovac upravlja vabilicom pomoću mobilnog telefona!
Tractive® GPS uređaj za životinje pomaže vam da locirate svog psa, mačku ili neku drugu životinju, u svako doba i svako vrijeme. Vidite lokaciju svog ljubimca na vašem pregledniku, ili na besplatnoj Tractive GPS app za vaš mobilni uređaj.
Lovačka TRAIL kamera namijenjena je za diskretno snimanje HD fotografija ili video klipova. Vrlo je jednostavna za korištenje a nudi i mogućnost slanja fotografije putem emaila ili MMSa odmah po događaju.
Andrew Shoes proizvođač je cipela iz  povijesnog kraja Montebelluna, u Trevisu u Italiji. Andrew  ima tradiciju još od 1981. godine a ono što ih izdvaja od drugih je korištenje svih materijala od EKO kože, ručno lijepljenje i ručno šivanje svih…
Današnje moderno upravljanje lovištem kroz lovno-gospodarske osnove i brigu oko divljači unutar lovišta zahtjeva i nove pristupe samom uzgoju, hranidbenim navikama i zootehničkim uvjetima koji se osiguravaju životinjama koje borave u lovištu.
Ako se jedan ili više od dolje navedenih tvrdnji odnosi na Vas, svakako Vam se preporučuje profesionalno testiranje sluha u Slušnom centru Pavlović d.o.o, u Zagrebu Našička 28 ili Ilica 153,u Velikoj Gorici , Krešimirov trg 12
Meopta MeoRed je kompaktna i izdržljiva crvena točka dizajnirana primarno za sportsko pucanje te pištolje
Stranica 1 od 31
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023