Lovačka priča (72)

Nakon nastrela od prošli dan, uz pomoć psa pronađen ustrjeljeni Vepar g. Bojana, nakon "svega" 200m ali u gustoj amorfi i kupini od mjesta na kojem je pogođen. 

Garjevica u mom sjećanju

Petak, 09 Listopad 2015 16:36
Otvorivši ove stranice, poštovani čitatelji,  vjerujem da ste otvorili i vi zajedno samnom barem djelić vaših sjećanja na neku  oazu čiste prirode koja budi uspomene na  lovačke događaje iz vaše mladosti.
Bliži se završetak sezone, i izbor logično pada na fazanski lov. Poziv stiže iz LU ”Fazan“ Voloder. Dan i nije nešto za poljski lov, dosadna kiša koja već nekoliko dana uporno natapa polja lovišta, sigurno neće koristiti.

Vepar zapaprio psima

Utorak, 27 Siječanj 2015 10:23
Rezultat jučerašnjeg lova u gostima kod naših prijatelja iz susjednog lovačkog društva. Pao je ovaj kralj šikare koji se ipak nije predao bez borbe.
Tradicionalni lov koji se održava na blagdan Sveta Tri kralja, a koji već 10 godinu zaredom organizira lovačka udruga “ Hrvatski dragovoljac”, postaje okupljanje lovaca za koje se sada već traži ”ulaznica” više. Ova godina nije bila nikakva iznimka, tako…

Lov u bijeloj, ledom okovanoj, Posavini

Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 01:50
Temperature debelo u minusu, snijega taman koliko treba i poziv za prvi ”bijeli” lov u 2015. godini! Poziv je stigao iz najmlađe udruge u Sisačko-moslavačkoj županiji, LU Lonjsko polje Mužilovčica, osnovane u ožujku 2013. godine kao nasljednik LU Fazan Kratečko.
U organizaciji Lovačkog društva "Generalski Stol" drugu godinu zaredom u Generalskom Stolu održao se "Generalski lov".
Tradicionalni lov LS Sisačko moslovačke županije na Ivanje, ove godine je održan u organizaciji LU ” Šljuka” Lekenik. Osim dugogodišnje tradicije, tu je još jedan razlog: od ukupno 64 člana udruge, čak njih 25 zove se Ivan!.
Tradiconalni lov, koji svake godine uoći božićnih blagdana, organizira Lovački savez Sisačko-moslavačke županije, ove godine je održan u lovištu LD ”Fazan” Petrinja.

Otvaranje lova na losa

Nedjelja, 28 Prosinac 2014 00:26
Prvi vikend lova, otvaranje lova na losa i k tome zajednički lov. Ekipa tek doručkovala, jaja i slanina + grah u tomat-sosu, kaubojski doručak. Još je mrak.
Stranica 1 od 8
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023