Redfield Accelerator refleksni nišan

Napisao/la  Subota, 09 Siječanj 2016 21:14

Redfield Accelerator refleksni nišan pruža izravnu i oštru sliku bez obzira na kojemu se oružju nalazi. Čvrst, izrađen od jakoga aluminija, male je težine ali visokih performansi

Bez obzira na kojem oružju je Redfield Accelerator montiran, risanici, sačmarici ili pištolju, on pruža 4 jačine osvjetljenja točke za sve svjetlosne uvjete, a automatsko gašenje osvjetljenja produžuje vijek baterije. Leća pruža ekstremno široko vidno polje sa superiornom kvalitetom slike, što je vrlo poželjno prilikom lova u lošim svjetlosnim uvjetima.
Neograničeno odstojanje od oka te mogućnost pomjeranja pogotka od čak 203 centimetra čini Redfield Accelerator perfektnim za bilo koje vatreno oružje, od pištolja u kalibru 22LR do 458 Winchester Magnum risanice. Ova refleksni nišan je kompatibilan sa većinom danas dostupnih montaža za crvene točke.
Korisnici ovog nišana na pištolju će cijeniti brzo hvatanje slike te oštru 12 centimetara veliku crvenu točku. Lovci će cijeniti niski profil te veliko vidno polje, bez obzira radilo se o risanicama ili sačmaricama, što će pružiti prednost prilikom pucanja na pokretne mete.
Redfield Accelerator dolazi sa montažom kompatibilnom sa Picatinny ili Weaver šinama, baterijom CR2032 te zaštitnom kapicom.

Dimenzije:

  • Težina: 28 grama

  • Visina: 2,51 centimetar

  • Duljina: 5.01 centimetar

  • Širina: 2.91 centimetar

Potpuno otporan na trzaje i vlagu, Redfield Accelerator nišan je pod protekcijom Redfildove garancije. Redfield optics je osnovan 1909 godine od strane Johna Hill Redfielda. Tokom godina ova je tvrtka postala jedna od vodećih na Američkom tržištu sportske optike poznata po svojim performansama, čvrstoći te pouzdanosti. Novije linije Redfield optičkih naprava se prodaju po cijelome svijete lovcima, strijelcima te ljubiteljima prirode.

 

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023