Tvrtka TOPS predstavila je novi Overlander 2 za 2015. godinu

Napisao  Subota, 06 Lipanj 2015 01:54

Overlander 2 – odličan nož za korištenje u lovu, kampiranju, ribolovu, planinarenju ili taktičkim situacijama

TOPS noževi nastavljaju i dalje vladati u vrhu suvremene proizvodnje noževa. Nadovezujući se na uspijeh svog izvornog Overlander noža, tvrtka je za 2015. godinu odlučila plasirati na tržište noviji model Overlander 2.

  Overlander 2 je odličan alat za početnike ili one sa više iskustva. Jednostavn i osnovni dizajn koji je nadograđen i robustan poput svih TOPS modela.  Ergonomski oblikovana ručka ovog noža pružit će vam udobnost pri korištenju u bilo kojoj situaciji. Njegova veličina i oblik omogućit će vam lako nošenje i korištenje u prirodi ili urbanim sredinama. Konfiguracija noža i korice čine Overlander 2 odličnim izborom u odnosu na njegovu veličinu koja je nešto manja od 25 cm. Crna oštrica je premazana sa Black Traction Coating i nauljena Tan Canvas Micarta ručka u odličnoj su ravnoteži. Nešto tanji profil ručke u ovoj verziji omogućuje udobnost za korištenje i nošenje.

Kada su prije mnogo godina iz tvrtke TOPS razvili prvi Overlander, prvi uzorci poslani su u vojni centar SERE. Povratne informacije na nož bili su i više nego pozitivne, što je razlog postojanje Overlandera i danas.

Detaljnije pogledajte na: www.topsknives.com
Zadnja izmjena Subota, 06 Lipanj 2015 02:04
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023