Smith & Wesson širi djelatnost i na teleskopske pile za lovce

Napisao  Petak, 29 Svibanj 2015 09:30
Smith & Wesson širi djelatnost i na teleskopske pile za lovce Hooyman Saws/Facebook

Smith & Wesson preuzeo Battenfeld Technologies, Inc. te ujedno poslao i vlasnikom "Hooyman Saws" teleskopskih pila za outdoor primjenu

Battenfeld Technologies, Inc.- od sada je u vlasništvu tvrtke Smith & Wesson Holding Corporation. Ova kupnja tvrtke proširuje Battenfeldovu ponudu koja sada uključuje devet brendova koji se kreću od pomagala za čišćenje oružja do alata za lov. Tvrtka "Hooyman Saws" proizvodila je teleskopske pile za lov, sedam godina stara tvrtke nalazi se u Wisconsinu, njen vlasnik Andrew Hooyman i njegova obitelj razvili su teleskopsku pilu koja se na tržištu pokazala funkcionalna i dugotrajna.

Hooyman je rekao Battenfeldu kako će njegova tvrtka s pilama s ovim preuzimanjem dobiti novi zamah. Kada se gledaju statistike, Battenfeld je za prošli mjesec zaradio 130,5 milijuna dolara.

Smith & Wesson planira preuzeti potpunu kontrolu nad Battenfeldom i njegovim sofisticiranim resursima te distribucijom od 13470 m²,  te velikog postrojenja koje se nalazi u Missouri-u, gdje tvrtka planira proizvoditi sve alate.

Hooyman će također tamo preseliti svoje poslovanje, ali to neće utjecati na isporuke svih Hooymanovih pila za lovce.

Detaljnije pogledajte na: www.hooyman.com
Zadnja izmjena Petak, 29 Svibanj 2015 09:59

Srodni sadržaj (po oznakama)

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023