Akcija Blaserove zimske odjeće u Fanzoju!

Napisao/la  Petak, 13 Lipanj 2014 00:00

Akcija u Fanzoju! Zimsku odjeću renomirane marke Blaser možete kupiti s 25% popusta na gotovinsko plaćanje! Blaser je njemačka tvrtka poznata po proizvodnji visokokvalitetnih pušaka, ali dio njihovog asortimana je i odjeća za lov i boravak u prirodi.

Akcija u Fanzoju! Zimsku odjeću renomirane marke Blaser možete kupiti s 25% popusta na gotovinsko plaćanje!

Blaser je njemačka tvrtka poznata po proizvodnji visokokvalitetnih pušaka, ali dio njihovog asortimana je i odjeća za lov i boravak u prirodi.

Blaser Active Outfits

Svaki Blaserov komad odjeće predstavlja najvišu razinu suvremene tekstilne tehnologije. Posebna pažnja posvećena je stvoranju praktičnih detalja kao što su džepovi, ukrasa i dekorativnih elemenata koji ističu moderan izgled lovca. Blaserova odjeća je jedinstvena kombinacija ujednačene kvalitete i lovačke tradicije, funkcionalnaa, modernog izgleda - visoka klasa svestrane lovačke odjeće.

fanzoj-akcija-blaserBlaserova odjeća radi se od materijala visoke kakvoće, robusnog i čvrstog, vjetronepropusnog. Blasrova odjeća mogućava koži da diše, čuva toplinu, vjetronepropusna je,  odbija nečistoće i vodu i lako se održava (Ramtex, Rambrane, Ramshell, Teflon, Thisulate, Primaloft).

Proizvode na akciji pogledajte ovdje.

Fanzoj Inox nalazi se na zagrebačkoj Trešnjevci, Ogrizovićeva 40A, telefon 01 3822 655.

Blaser-Active-Outfits(3)

Lovac.info
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023