SigSauer novi Tango6 optički ciljnik

Napisao/la  Petak, 24 Lipanj 2016 22:46
SigSauer Tango 6 SigSauer Tango 6

Novi Sig Sauer Tango6 5-30x56 optički ciljnik sposoban je odrađivati sve od kratkih do velikih udaljenosti streljanja

Sig Sauer Tango 6 5-30x56 optički ciljnik idealan je za precizno pucanje te streljanje na velikim udaljenostima, ali će biti dostatan i za hice na manjim udaljenostima i u opasnim situacijama.

Patentirana LevexPlex tehnologija, koja se odnosi na iluminaciju koja se aktivira pokretom, pozadina je vrlo jednostavnog i laganog namještanja. LevelPlex dopušta brzo montiranje na risanicu u potpuno horizontalnom položaju. Nadalje, prilikom pucanje na udaljene mete, ne morate skidati pogled sa mete već odmah kroz optički ciljnim možete vidjeti dali dobro držite pušku. LevelPlex pruža strijelcima lako čitljive osvjetljene strijelce postavljene po horizontali končanice koje javljaju strijelcu o trenutačnom položaju puške (da li se naginje). Ovakav mehanizam pruža 5 puta višu preciznost od obične vaservage.

"Tehnologija LevelPlex je još jedna tehnološka fuzija elektronike te optike koji je osmislio SigSauer. Strijelcima na velike udaljenosti, i oni koji love na velikim udaljenostima, ova tehnologija pruža nevjerojatnu razinu preciznosti za kojom svi tragaju." - rekao je Andy York, predsjednik Sig Sauer Elecro-optics divizije."

Optički ciljnik SigSauer tango 6 5-30x56 dolazi u četiri MOA i MRAD opcijama končanice. Izlazna leća je promjera od 1.9 pa sve do 8.8 milimetara. Vidno polje na udaljenosti od 100 metara iznosi 6.1 metar kod najmanjem povećanja, a 1.1 metar kod najvećeg. Okular za punu sliku mora od oka biti odmaknut 9.6 centimetara što je vrlo dobro za korištenje magnum kalibara. Optički ciljnik ima 9 različitih stupnjeva iluminacije končanice.

 

Za više informacija i specifikacije posjetite web stranicu www.sigoptics.com

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023