Fotosafari - Fotolov & art (52)

Tradicionalna Njemačka kompanija Zeiss je jedna od vodećih proizvođača sportske i lovačke optike, te je praktički svaki lovac upoznat sa ovim imenom

Radionica o fotolovu

Srijeda, 03 Veljača 2016 18:21
Kabinet komparativne anatomije, biologije i trofeistike na drugom katu Veleučilišta u Karlovcu u kasnim popodnevnim satima u četvrtak, 28. siječnja, bio je dupkom pun mahom studentima stručnog studija Lovstva i zaštite prirode, profesorima, ali i znatiželjenicima i zaljubenicima u –…
Odjel lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu i udruga Alumni „VUKA“ pozivaju sve zainteresirane na radionicu o fotolovu, koja će se održati u četvrtak, 28. siječnja 2016., s početkom u 16:30 sati.
Ako planirate otići na životno lovačko putovanje i planirate potrošiti poveću svotu novaca, morate biti spremni snimiti detalje, od putovanja do trofeja. Posebno ako se radi o lovu krupne divljači treba poraditi na svojim fotografskim sposobnostima.
Iako kriva očekivanja fotozamki nisu rijetka, one doista daju razne bitne podatke. Ne može se ići protiv toga da one doista rade i da ljudi koji ih doista koriste znaju njihovu važnost. Fotozamke su zauzele visoku poziciju u mnogim aspektima…
Neil Goodes (60) iz Australije, na safariju u Londolozi parku u Južnoafričkoj republici bio je svjedok nevjerojatne borbe dok je fotografirao početkom ovog mjeseca.
Časopis Fieldsports Magazine zajedno sa sponzorom , široko poznatim proizvođačem optike Leicom, i ove godine organiziraju foto natječaj za sve ljude dobre volje, oštrog oka i mirne ruke!
U gradskoj vrevi, pritisnuti svakodnevnim problemima i poslom, rijetko ćemo se prisjetiti ljepota koji se nalaze nadomak naših gradova.
Odjel lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu u suradnji sa Studentskim centrom u Karlovcu organizira izložbu fotografija  s međunarodnim sudjelovanjem u namjeri da se široj publici omogući uvid u prirodoslovno fotografsko stvaralaštvo studenata i profesora visokih učilišta.
Studenti lovstva žele približiti ljepote Hrvatske 'Cro-Photo Touring' naziv je stranice koju su pokrenuli Roman Cesarec i Nino Salkić. Ovi studenti lovstva žele promovirati hrvatsku floru i faunu, te krajolike naših nacionalnih parkova, parkova prirode i ostalih zaštićenih krajolika. "Započeli smo…
Stranica 1 od 6
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023