Sig Sauer Kilo 2000 laserski daljinomjer

Napisao/la  Nedjelja, 15 Svibanj 2016 16:04
Sig Sauer Kilo 2000 Sig Sauer Kilo 2000

Što? Sig Sauer izrađuje optičke uređaje? Da, i rezultati su vrlo uzbudljivi i inovativni. Sig Sauer ima široku paletu optičkih uređaja, od sportskih i lovačkih optičkih ciljnika, preko crvenih točki pa sve do laserskih daljinomjera

Tijekom posljednjih godina laserski daljinomjeri se nisu puno mijenjali, ali Sig Sauer Kilo 2000 daljinomjer je potpuno drukčiji i izmijenjen. Najprije, ovaj daljinomjer djeluje na samo jedan pritisak. Kada Sig Sauer Kilo 2000 usmjerite u jednu točku, poput drveta, jelena ili bilo kojeg drugog objekta, i pritisnete taster, on sam izmjeri udaljenost. Svi ostali laserski daljinomjeri i dalekozori sa integriranim daljinomjerom potrebuju dva pritiska na gumb, prvi kako bi se laser aktivirao, i drugi, kako bi se udaljenost izmjerila.

Ovakva funkcija puno je brža na terenu, a kod intenzivnih lovačkih situacija, ta sekunda može značiti razliku između uspjeha i neuspjeha.

Osim toga Sig Sauer Kilo 2000 laserski daljinomjer mjeri dijagonalnu udaljenost do mete. Ovo je vrlo korisno lovite li u planinama i pucanje nije uvijek horizontalno.

Daljinomjer ima mogućnost mjerenja udaljenosti do čak 1700 metara, a njegov prikaz udaljenosti je točan u nekoliko centimetara, ima prikaz udaljenosti na desetinu metra.

Naposljetku, Sig Sauer Kilo 2000 laserski daljinomjer ima Lumatic display koji automatski prilagođuje osvjetljenje vanjskome, te vas tako gledanje na njega u uvjetima loše svjetlosti neće zaslijepiti, a prilikom sunca će te i dalje dobro vidjeti na njega.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023