Yukon Photon RT - priča iz prakse

Napisao  Petak, 20 Rujan 2019 14:31

Jedna od mnogih prednosti je brza i jednostavna montaža sa standardnim prstenovima od 30mm ista kao i ona koja se koristi za dnevnu optiku.

"Za produktivan lov u noćnim uvjetima potrebna mi je optika koja će mi osigurati precizan pogodak, ali i realnu i čistu sliku u uvjetima sumraka i totalnog mraka"...Odgovor je YUKON PHOTON RT. Visoka noćna osjetljivost uz povećanja od 4,5 puta sa doublerom na 9 puta ili 6 puta sa doublerom na 12 puta te uz iluminator velike snage od 850nm ili nevidljivi iluminator od 940nm YUKON PHOTON RT pomaže detektirati ciljani objekt noću i samim time osigurava precizan pogodak.

Jedna od mnogih prednosti je brza i jednostavna montaža sa standardnim prstenovima od 30mm ista kao i ona koja se koristi za dnevnu optiku. Nadalje, otpornost na udarce pušaka jakih kalibara do 6000 Joulea energije povratnog trzaja te brza izmjena napajanja sa mogučnošću dodatnog DNV ili IPS8i napajanja sa većom autonomijom rada uvelike štedi vrijeme potrebno za pripremu puške za akciju.

Dodatna baterija može se upotrijebiti za dugotrajan lov pa se loviti može i u društvu bez straha i vremenskog ograničenja. Mogućnost odabira končanica u 4 boje i čak 6 oblika pruža individualnu udobnost. Integrirana video kamera sa mogučnošću snimanja video i foto zapisa omogućuje individualnu analizu procesa svakog lova.

Kako? Koristeći besplatnu high-tech iOS i Android kompatibilnu Stream Vision aplikaciju YUKON PHOTON RT povezuje se putem Wi-Fi ja kako bi omogućio prijenos slika i videozapisa na pametne telefone ili druge bežične uređaje u stvarnom vremenu, usmjeravajući snimke na YouTube i druge mrežne platforme.

Osim te pogodnosti ista aplikacija omogućava nadogradnju softwarea. I za kraj, iako se radi o tehničkom uređaju, ne trebate brinuti za vremenske uvijete jer YUKON PHOTON RT pruža siguran rad u svim vremenskim uvjetima uključujući snijeg i kišu bilo kojeg intenziteta po standardu IPX5. Dobra vam kob!

oruzarnicazagreb.hr

Zadnja izmjena Petak, 20 Rujan 2019 14:52
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023