Novi Leupold RX-1200i TBRW laserski daljinomjer

Napisao/la  Petak, 19 Veljača 2016 23:23

Leupold je predstavio novu verziju  RX-TBR 1200i laserskih daljinomjera sa mogućnošću izračuna zanošenja zrna zbog vjetra zasnovan na balistici i udaljenosti, a koristi od prije testiranu True Ballistic Range(TBR) tehnologiju. TBR također izračunava kut streljanja te prikazuje stvarnu udaljenost od mete

Novi Leupold RX-1200i TBR/W daljinomjer automatski izračunava točku ciljanja za bočni vjetar brzine 16 kilometara na sat od 90 stupnjeva. Izračun se tada prikazuje u mjerama Mill, MOA, ili centimetrima. Rezultat toga je da ovaj daljinomjer daje rješenje za pravilno nišanjenje na velikim udaljenostima i pod utjecajem vjetra na integriranu OLED displeju.
Korištenje OLED tehnologije dopušta prikaz vrlo svijetle slike displeja te nadmašuje LCD za čak tri puta pri lošim svjetlosnim uvjetima. Ostala poboljšanja u softveru su povećanje sa 7 na čak 25 balističkih grupa te povećanje baze balističkih podataka streljiva.

Leupold RX-1200i TBR/W laserski daljinomjer pruža čistu, svjetlu sliku sa širokim kutem gledanja pri povećanju od 6 puta. Ovaj daljinomjer izrađen je od aluminijski okvira te je vodootporan i otporan od magljenja. RX-1200i TBR/W daljinomjer dostupan je u tri verzije: sive/crne boje, kamuflažna te narančasto kamuflažna boja.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023