Aimpoint Micro T-2: redizajn uspješne Micro T-1/H-1 crvene točke

Napisao  Srijeda, 09 Prosinac 2015 01:27

Nakon predstavljanja 2MOA Micro T-1/H-1 crvene točke, nije bilo sigurno kako će Aimpoint napraviti bolji ciljnik od najboljeg mikro ciljnika na svijetu. Međutim, kao konstantni inovator, Aimpont je svoju crvenu točku "za sve" doveo na nove razine sa brojnim dodatcima ove godine.

Pogledajte crvenu točku Aimpoint Micro T-2

Najznačajnije poboljšanje crvene točke su optičke performanse. Novo dizajnirana prednja leća spaja bitna poboljšanja u refleksivnim premazima i pruža bolju jasnoću slike. To pruža brže i preciznije pogotke, bez obzira na kut gledanja i uvijete pucanja.

Novo kućište Aimpoint Micro T-2 dopušta transparentne flip pokrove kako bi se bolje zaštitile leće. Vrlo dobro je to što ležište nove crvene točke odgovara staroj, pa tako postojeće montaže za prijašnji model odgovaraju i za Micro T-2. Kućište je izrađeno od pojačanoga aluminija te je brunirano polu mat. Novo kućište pruža dodatnu zaštitu za turete namještanja, posebno elevacijskog postavljenog na vrhu crvene točke. Ovo je vrlo bitna opciju u slučaju pada oružja odozgo točno na crvenu točku. Novo kućište dopustilo je veću robustnost unutrašnjih elektroničkih elemenata crvene točke. Aimpoint Micro T-2 crvena točka kompatibilna je sa svim generacijama noćnih optičkih naprava. Ako će biti potrebe za pucanjem na veće udaljenosti, moguće je nabaviti pojačivač povećanja od 3 puta koji se može koristiti bez ponovnog upucavanja optičke naprave.

Zahvaljujući Aimpontovoj ACET tehnologiji (Advanced Circuit Efficiency Technology) Micro T-2 crvena točka može funkcionirati 5 godina ili 50 000 sati sa korištenjem samo jedne 3V CR2032 litijske baterije. Optički ciljnik je vodootporan do 25 metara dubine. Postoje četiri opcije osvjetljenja točke za noć te 8 za dan. Postoji također dodatno svjetla opcija koja će biti vidljiva u najsvjetlijim uvjetima.

Kao i ostale crvene točke iz Aimpointa, Micro T-2 se može montirati na skoro svaki tip oružja, od najmanjeg pištolja do mitraljeza i snajpera velikih kalibara, pa čak i na samostrele i lukove. Integrirana i skidajuća Weaver baza omogućuje montiranje na sva oružja dovoljno velika da na njih stane ova crvena točka.

Dimenzije:

  • Duljina: 6,8 cm
  • Širina: 4,0 cm
  • Visina: 3,5 cm
  • Težina: 96 g

Aimpoint u Hrvatkoj zastupa MA-RA www.ma-ra.hr  Maloprodaja i na www.tetrijeb.eu

Zadnja izmjena Srijeda, 09 Prosinac 2015 01:43
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023