Swarovski optik na ovogodišnjom SHOT showu u SAD-u predstavio je personalizirani balistički turet

Napisao/la  Petak, 21 Veljača 2014 00:03

Izuzetne inovacije u proizvodnji lovačkog oružja i optike za daleka gađanja znače da su izazovi gađanja na velikim daljinama, kao nikada do sada, postali realna mogućnost u lovu.

Budući da se u predsudnim trenucima svaka sekunda računa, Swarovski optik izumio je PBC personalizirani balistički turet koji omogućava lovcima optimalnu podršku čineći gađanje na većim daljinama još pouzdanijim.

U lovu gdje se puca na velike daljine sama razdaljina može biti shvaćena kao izazov ili kao nemoguća misija. U želji da omogući svakom lovcu optimalnu pomoć u ključnom trenutku, kao posebnu inovaciju sličnu 6x zoomu, Swarovski optik je sada izumio personalizirani balistički turet za sve svoje optičke nišane opremljene sa BT - balističkim turetom (Z6(i), Z5 and Z3).

Korist od PBC-a: svaki postojeći balistički turet sada može biti opremljen novom kapom koja će biti specijalno napravljena prema vašim balističkim podacima i sa izgraviranim željenim distancama na njoj. Lovci mogu lako pročitati pucačku razdaljinu sa tureta izgraviranog prema njihovim podacima i odrediti odgovarajuću poziciju u djeliću sekunde, a da pritom ne pomaknu nišan sa mete. U svakom trenutku PBC se može zamijeniti standardnim sistemom koji koristi prstenove, bez ikakve potrebe za dodatnim upucavanjem. Brojke i linije se lakše poravnjavaju korištenjem ucrtane točke, a ljepljive trake nisu više potrebne za obilježavanje razdaljina. Može se tražiti i graviranje razdaljine u zavisnosti od vašeg kalibra.

PBC personalizirani balistički turet može se kupiti kod ovlaštenih distributera od 12. ožujka.


Precizno i jednostavno: Swarovski optik balistički program

Swarovski optik balistički program koristan je alat za proračun balističke krivulje leta zrna. Ovaj besplatni softver ima jasan prikaz i precizno proračunava podatke za long-range končanice ili za balistički turet. Balistički program također je dostupan za smartphone i PC tablete, a dostpan je na slijedećem linku: Ballistic program.

Lovac.info
Zadnja izmjena Četvrtak, 07 Travanj 2016 16:47
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023