Swarovski optik, kupci i u krizi prepoznaju kvalitetu

Napisao  Nedjelja, 11 Ožujak 2012 13:47
Swarowski optik Swarowski optik

Swarovski optik ostvario je više od 100 milijuna € prometa u 2011.

 

Tyrol, Austrija, 3. veljače 2012. g. – Swarovski optika je uspješno završila 2011.g. sa rekordnim prometom od 100.3 milijuna eura u usporedbi sa prošlogodišnjih 94.4 milijuna. Ovo je najveći promet kojeg je kompanija postigla otkad je osnovana 1949.g. Glavni faktor koji je doveo do njihovog uspjeha je lansiranje tri inovativna dalekozora na tržište. Sve u svemu, Swarovski ima dobre izglede za daljnji rast u 2012.g.

Unatoč  ekonomskoj klimi koja trenutno prevladava, ova austrijska firma ponovno je impresionirala globalno tržište. Porast prometa od gotovo 7% s obzirom na prošlu godinu je izvrsna podloga za širenje posla u budućnosti.


„Oduševljeni smo što smo tokom 2011.g., koja je bila ekonomski izazovna godina, uspjeli nadmašiti 100 milijuna eura po prvi puta otkada je kompanija osnovana, ostvarivši do sada najbolji promet.“ - Carina Schiestl-Swarovski, predsjednica Izvršnog odbora Swarovski optike.

Ključni doprinos ovom uspjehu bila je dobra prodaja tri nova modela dvogleda:

  • EL 50 SWAROVISION je vrhunski dalekozor, primarno dizajniran za promatranje ptica ali isto tako izvrstan za lov u sumrak, Novi
  • CL Companion 30 je kompaktni dalekozor koji stane u svaku putnu torbu, a
  • EL linija je dizajnirana specijalno za lov, sa svojom integriranom range-finder i jedinstvenom  angle-shot tehnologijom koju je razvio Swarovski optika.

Swarovski optika nastavlja sa rastom i inovacijama

Izgledi za 2012 su veoma pozitivni. Ova firma iz Tyrola osigurala se za budućnost zahvaljujući sveobuhvatnoj  unutarnjoj projektnoj strategiji.

Fokusiramo se na ono što nas je činilo jakima već dugi niz godina: našu viziju, korporativnu kulturu, naše radnike i naš brend. To su prednosti koje ćemo koristiti u budućnosti kako bismo osigurali da naša kompanija ostane biser u Swarovski grupi. Samo po sebi se razumije da ćemo nastaviti sa iznenađenjima i novim proizvodima za naše kupce.“ – Carina Schiestl-Swarovski.

Ova globalna kompanija sa proizvodnjom u Absamu stvorila je oko 40 radničkih mjesta prošle godine i trenutno zapošljava više od 700 radnika diljem svijeta. Planiraju zaposliti još 60 ljudi tokom 2012.g.

Swarovski optik Austrija


O Swarovski optici

Swarovski optik Austrija upravaSwarovski optika, sa sjedištem u Absam, Tyrolu, je dio Swarovski grupe kompanija. Osnovana 1949.g. ova se austrijska kompanija specijalizira za proizvodnju optičkih instrumenata dalekog dometa visoke kvalitete u „premium“ djelu tržišta. Dvogledi, teleskopi, optički nišani, optika za noćni vid su sve proizvodi izbora za zahtjevne klijente. Uspjeh kompanije baziran je na njihovoj inovativnoj snazi, kvaliteti i intrinzičnoj vrijednosti, njihovoj funkcionalnosti i estetičkom dizajnu. Poštovanje prema prirodi je esencijalni dio njihove filozofije, što se uvelike odražava na njihovoj environment-friendly proizvodnji i njihovoj dugoročnoj obvezi prema određenim projektima za očuvanje prirode.

Zadnja izmjena Nedjelja, 01 Svibanj 2016 18:22
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023