SWAROVSKI OPTIK prodao 100.000-ti Z6

Napisao  Ponedjeljak, 26 Prosinac 2011 14:47

Od predstavljanja tržištu prije četiri godine (siječanj, 2007.), potražnja za Z6 optičkim ciljnicima od SWAROVSKI OPTIK-a je i nadalje velika, tako da ih je ova Tirolska tvrtka prodala već preko 100.000 komada. Veliki izbor modela lansiranih od SWAROVSKI OPTIK-a sa 6x zumom postali su standard na tržištu. Lovci širom svijeta su prepoznali Z6 kao klasu za sebe, iznad svega sličnog u svijetu.

 

Uz veću fokalnu (žarišnu) duljinu od bilo kog drugog optičkog ciljnika, također nudi veće vidno polje i veće uvećanje, zbog toga je  potražnja za Z6 ciljnicima i  velika. Ova godina nije izuzetak, jer je količina narudžbi nadmašila i sva najsmjelija predviđanja.

„Počašćen sam time što smo u mogućnosti da postavimo lidera na tržištu sa Z6 optičkim nišanom, prije svega zahvaljujući njegovoj jedinstvenoj kvaliteti. Ova činjenica je bezbroj puta potvrđena od najiskusnijih lovaca i strijelaca.

U duhu korporativne filozofije – stalno unapređivanje i onoga što je dobro – sigurno se nećemo uspavati na lovorikama. Naši visoko obučeni stručnjaci uvijek nalaze nove mogućnosti za poboljšanje kvaliteta. Iako smo svesni da smo skor dostigli dozvoljene granice sa stanovišta fizike i dalje razmišljamo o daljnim poboljšanjima“ kaže Gerd Schreiter, član Izvršnog Odbora za Tehnička pitanja u tvrtci SWAROVSKI OPTIK.


  Autor: Zoran Petronijević

Zadnja izmjena Nedjelja, 01 Svibanj 2016 18:24
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023