Obrtnički sajam u Požegi

Napisao  Subota, 08 Studeni 2008 11:25

Posljednjeg vikenda u listopadu u Požegi je u organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženja obrtnika Požege, Pakraca i Lipika te županijske komore održan 9. obrtnički i poduzetnički sajam na kojemu se predstavilo 140 izlagača iz sedam hrvatskih županija sa 57 izložbenih štandova. Na sajmu su nastupili i lovci iz Požeško-slavonske županije koji su ujedno i poznati vinogradari i proizvođači meda...

Posljednjeg vikenda u listopadu u Požegi je u organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Udruženja obrtnika Požege, Pakraca i Lipika te županijske komore održan 9. obrtnički i poduzetnički sajam na kojemu se predstavilo 140 izlagača iz sedam hrvatskih županija sa 57 izložbenih štandova. Na sajmu su nastupili i lovci iz Požeško-slavonske županije koji su ujedno i poznati vinogradari i proizvođači meda. Dugog dana nastupila su lovačka društva natjecanjem u kuhanju čobanca.

 

lovac-kuhari
Pobjednička ekipa s organizatorima natjecanja
 

Najbolji čobanac, prema mišljenu peteročlane ocjenjivačke komisije, kojoj je na čelu bio Stipo Barukčić, bio je ekipe LD "Jelen" Požega, drugi ekipe LD "Jelen " Zelčin (Osječko-baranjska županija), a treći LD "Lapjak" Velika.

Prigodna priznanja i nagrade u ime LS Požeško-slavonske županije uručio je Zdravko Vujnović, predsjednik saveza. (Z.A .)

 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58