MeoStar - B1 50mm HD Serija dvogleda

Napisao/la  Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 15:10

Nova serija vrhunskih dvogleda poznatog proizvođača


Dodatna, posebno mala disperzija, fluoridni elementi leće objektiva za eliminiranje kromatskih aberacija ili nečistih boja slike u slabim uvijetima osvjetljenja i velika rezolucija slike te povećan kontrast i prirodne boje slike samo su neke od glavnih karakteristika ovih dvogleda dvogleda.
Veći promjer izlazne svijetlosti okulara omogućava opušteno promatranje i izdvaja dodatne detalje u uvijetima slabog osvjetljenja i područjima koja su u sijeni.
Ionska pomagala i višeslojni premazi pružaju maksimalnu svjetlinu, dok MeoShield štiti izložene površine leća od ogrebotina i trošenja.


Iznenađujuća kompaktnost za 5mm dvogled su njegova veličina i težina koja se može usporediti sa 42mm dvogledom. Ipak njegove velike leće objektiva pružaju maksimalnu rezoluciju u uvijetima slabog osvjetljenja na velikim udaljenostima. Za promatranje u takvim uvijetima MeoStar B1 50mm HD dvogled savršen je izbor.
12x50 uvećanje osigurat će vam promatranje i najsitnijih detalja na maksimalnim udaljenostima. Odličan je za promatranje prirode ili lov na širokom i otvorenom prostoru gdje je poželjan veći raspon za promatranje.
Neke od važnih značajki ove serije
MeoBright – vlasnički višeslojni premazi objektiva koji se nanosi na sve vanjske površine leća. Razvijen je od strane Meopta, te eliminira blještanje i odsjaje i omogućuje prijenos svijetlosti i do 99.8% na površinama.
MeoShield – premaz je koji štiti vanjske površine leća i donosi poboljšanu otpornost na grebanje i trošenje u ekstremnim uvijetima. MeoShield sustav premaza zadovoljava sve vojne specifikacije za izdržljivost i površinsku tvrdoću.


Komponente leća – pojedini dijelovi leća studiozno su postavljeni i polirani unutar kućišta kako bi precizno odgovarali za vrhunske performanse.
Sistem prizmi – Precizno postavljene sa Schimdt-Pechan sustavom prizmi polirane su iznutra +/- 1 sekundom te omogućuju sate promatranja bez naprezanja očiju.
Fokusiranje i kontrola dioptrije – Središnji kotač za fokusiranje radi glatko za fino podešavanje te omogućuje precizno i točno stjecanje izoštravanja. Integrirana središnja kontrola dioptrije lako je prilagodljiva i namješta se sa +/- 3 D.


Ergonomski dizajn – Zaštitna gumena obloga je mekša na strateškim mjestima kako bi se smanjio umor ruku i poboljšalo držanje. Oblikovani džepovi za palčeve smješteni su različito od ruke i potiču uravnoteženo i ugodnije držanje. Kučište dvogleda napravljeno je od aluminija i nevjerojatno je robusno i izgrađeno kako bi dvogled preživio i najteže uvijete na terenu.
Dvogledi su 100% zaštićeni od vremenskih neprilika poput kiše, vlage ili snijega, a također su očišćeni i zapečaćeni sa inertnim plinom dušika protiv zamagljivanja.

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 15:15
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023