Zeiss Victory Z-Point crvena točka

Napisao  Srijeda, 29 Srpanj 2015 23:45

  • Naziv: Victory Z-Point
  • Proizvođač: Zeiss
  • Uvećanje (x): 1x
  • Dimenzije D Š V (cm): 6.3 x 3.6 x 4.4
  • Težina (g): 160
  • Cijena: 4.600,00kn

Victory Z-Point crvena točka klasični je  ciljnik za brzo i precizno ciljanje koji osigurava pouzdanost u svim nepovoljnim uvjetima

Victory Z-Point crvena točka jednako je brza kao i Victory Compact Point ali je još robusnija. Čvrsto zatvoreno kućište pruža pouzdanu zaštitu za sve optičke i elektronske dijelove. Brzo i precizno stjecanje mete omogućuje crvena točka koja ima automatsku regulaciju intenziteta osvjetljenja te omogućuje izvrsno iskustvo kod lova pogonom, naravno intenzitet svijetla se može dodatno i ručno prilagoditi.

Tehnologija koja se nalazi unutar ovog optičkog ciljnika nudi vam značajne prednosti kao npr.; osvjetljenje crvene točke sa uputama, kao i automatski sustav digitalne kontrole, sa svim tim funkcijama osigurava maksimalnu sigurnost i preciznost.

Daljnja sigurnosna značajka koja osigurava ukupnu pouzdanost je kombinacija baterije i solarne ćelije, što dovodi gotovo do neograničene uporabe.

Victory Z-Point bit će vam siguran pratilac i u najzahtjevnijim uvjetima, gdje niste u mogućnosti obraćati pozornost na štetne vanjske utjecaje. Otporna je na vodu i prašinu, a njezino aluminijsko kučište pruža pouzdanu zaštitu za unutarnje dijelove ako se krećete u gustom grmlju ili dubokom snijegu.

Kako bi svoju metu držali jasno na vidiku bez obzira na vremenske uvjete, optički ciljnik premazan je sa inovativnim LotuTec premazom, koji osigurava jasnu vidljivost na kiši i na snijegu.  Također ovaj sustav omogućuje brzo i lako uklanjanje prašine i prljavštine.

Zadnja izmjena Četvrtak, 30 Srpanj 2015 00:08
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023