MINOX NV 400 - 2. generacija noćnog monokulara džepne veličine

Napisao  Srijeda, 27 Veljača 2013 22:22
Minox  nv 400 Minox nv 400

MINOX NV 400 -  2. generacija noćnog monokulara džepne veličine

Uvođenjem MINOX NV 400 Noćnog monokulara, označilo je daljnji napredak u ovom području, kao ovaj najnoviji ultra-kompaktan dodatak koji ima druga generacija optičkih uređaja.

Vrlo je praktičan te se koristi kod promatranja uobičajne tamne prirode. Lovci i lovočuvari ga koriste kod praćenje meta i stoke,tu su i i stražari koji ga koriste za uočavanje noćnih uljeza, itd.

  1. generacija MINOX NV300 jako je dobro prihvaćen zbog svog kompaktanog dizajna i odličnom kvalitetom slike. Time je postavio nove standarde u svijetu noćnih uređaja. Čak ni oni sa najboljim prikupljačem svijetla nisu mu mogli konkurirati.
  2. generacija tehnologije noćnog monokulara proizveodi svjetlije, jasnije slike od svojih prethodnika, a zajedno s uvećanjem 2x, MINOX NV400 omogućuje precizno promatranje u svjetlosnim uvjetima kada čak i ljudsko oko ne može opaziti detalj. Ugrađen infracrveni iluminator omogućuje bliži doseg promatranja na udaljenosti od oko 50 metara blizine,u potpunom mraku.

NV400 dolazi u kompletu s 1,6 x konvertertorom koji, kada se nalazi iznad prednje leće, daje monokularu 3.2x uvećanje sa samo neznatnom degradacijom slike. Grafička kartica je dodatna oprema, a pristajat će na gotovo svim kamerama s 37mm,omogućavajući snimanje slike za buduće gledanje.

NV400 može montirati na tronožac, omogućavajući vam dulje promatranje, bez potrebe da ga stalno ručno držite.

Opseg isporuke: tele konverter, kutija i baterija

minox-logo

Saznajemo: Trenutno na akciji u FANZOJ Zagreb

Priprema: LOVAC.info
Zadnja izmjena Subota, 30 Travanj 2016 20:46
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023