Swarovski Optik osvaja nagradu „Zlatni Vepar“ Jäger magazina u kategoriji dvogleda

Napisao  Nedjelja, 15 Srpanj 2012 23:44
EL 50 SWAROVISION EL 50 SWAROVISION

Swarovski Optik je još jednom osvojio nagradu „Zlatni Vepar“ prestižnog njemačkog lovačkog magazina Jäger. Ceremonija se odvijala u Dortmundu u Njemačkoj gdje je Swarovski Optik je ove godine predstavilo novi EL 50 SWAROVISION dvogled.

Već šesti put za redom magazin Jäger dodjeljuje nagradu „Zlatni Vepar“najboljim proizvođačima u ovoj industriji. Ceremonija se odvijala tijekom jednog od najpoznatijih sajmova lova „Jagd und hund“ u Dortmundu.

EL 50 Swarovision

Sa visokom razlučivosti i uvećanjem novi EL 50 SWAROVISION definitivno je impresionirao suce. Osim ta dva čimbenika EL 50 garantira čistu sliku, iznimnu jasnoću boja čak i na većim udaljenostima te izvrsno radi čak i pri slabom osvjetljenju.

 

Leće

Zahvaljujući 50 mm lećama objektiva novog EL 50 SWAROVISION dvogleda uživati ćete u puno svjetlijim slikama nego što biste ih dobili sa nekim 45 mm dvogledom.

Ovaj dvogled je stoga savršen za promatranje i najfinijih detalja na velikim udaljenostima preko dana i u sumrak. Također ćete imati i sve popratne značajke SWAROVISION dvogleda kao što su izvrsna periferna edge-to-edge oštrina slike, kristalno čiste boje i puno široko vidno polje za ljude s naočalama.

Kučište

Legendarni EL wrap-around grip, kućište od magnezija i savršeni balans daje EL 50 SWAROVISION dvogledu kompaktan i laganiji osjećaj nego klasičnim 50 mm dvogledima. Ovaj se dvogled može lako podešavati čak i sa rukavicama i sa samo jednom rukom.

 

Video prilozi

 


 

Zadnja izmjena Subota, 30 Travanj 2016 22:07
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023