LU „Dama Dama“ na 23. Državnom natjecanju Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu

Napisao  Srijeda, 13 Rujan 2017 15:06

I ove je godine na strelištu Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, održano Državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u streljaštvu. 

Bzenica je dočekala najbolje lovce strijelce iz svih hrvatskih županija - njih 126, ali i 5 predstavnica lovačke udruge „Dama dama“.

Kroz tri discipline lovnog streljaštva (trap, parkur, karabin), natjecatelji su se borili za naslov nacionalnog prvaka u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. 

dama dama bzenica04

Osim Državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu, 23. po redu, održano je i 13. Revijalno prvenstvo na kojem su nastupile 4 ekipe – ekipa Hrvatskih šuma, Hrvatskog lovačkog savezaVeleučilišta u Karlovcu i ekipa naše lovačke udruge „Dama Dama“. Našu su udrugu predstavljale članice: Anita Bračun, Ana Glaser, Anita Skrt, Rahela Šantić i Maja Slamar.

dama dama bzenica06

Ovo je ujedno drugo po redu sudjelovanje udruge na ovakvoj vrsti natjecanja. Natjecanje je održano u lovačkom trapu na 25 meta, u čemu je „Dama Dama“ zauzela četvrto mjesto.

Osim u trapu, lovkinje su se imale prilike okušati i u gađanju mete karabinom. 

dama dama bzenica02

Boravak predstavnica naše udruge u Bzenici i ovaj je put obilježen izuzetnim gostoprimstvom Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije i sklapanjem novih lovačkih prijateljstava.

Dokaz je i uvažavanja našeg djelovanja od strane Hrvatskog lovačkog saveza kao krovne organizacije.

Zadnja izmjena Srijeda, 13 Rujan 2017 15:52
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023