6. Lovno kinološki kup „Sveti Hubert“ Lovačkog saveza Zagrebačke županije

Napisala  Petak, 02 Listopad 2015 20:04
Ocijeni
(1 glas)

Na području lovnog ureda Samobor, uz domaćinstvo LD „Jastreb“ Sveta Nedjelja i LD „Srna“ Samobor, održao se 6. Županijski lovno-kinološki kup „Sv. Hubert“ Lovačkog saveza Zagrebačke županije.

Natjecatelje su pozdravili predsjednik LS Zagrebačke županije Marinko Šebečić , gradonačelnik Sv. Nedelje Drago Prahin i domaćini Marijan Lukšić predsjednik LD „Srna „ Samobor i Mario Miklež predsjednik Ld „Jastreb“ Sv. Nedelja.
Manifestaciji je prisustvovalo deset natjecatelja, osam lovaca, i dvije lovkinje.Sedam lovace se takmičilo u kategoriji ptičara, jedan lovac u kategoriji podizača, dok se jedna lovkinja takmičila u kategoriji ptičara , a druga u kategoriji podizača.
Sudilo se po važećem pravilniku Hrvatskog lovačkog saveza. Sudili su suci Lovačkog saveza zagrebačke županije Nenad Bačurin, Zlatko Novak i Branko Riđan sa predsjednicom sudačkog povjerenstva Nerom Fabijanić. Natjecanje se odvijalo u dvije baterije, a prva dvojica iz svake baterije u baražu su se takmičila za prva 4 mjesta.
Na kraju natjecanja sudačko povjerenstvo je proglasilo rezultate 6. Lovno-kinološkog kupa LSZŽ:
1. Branko Beketić sa njemačkim kratkodlakim ptičarom Donom,
2. Zoran Postić sa njemačkim oštrodlakim ptičarom Arisom,
3. Darko Škrobot sa njemačkim oštrodlakim ptičarom Elanom
4. Marijan Jandras sa kratkodlakom njemačkom ptičarkom Arwen.

U kategoriji ptičara još su se natjecali Marko Bačurin, Ivan Sokolović i Vladimir Mirenić.

Lovkinja Nikolina Koščević natjecala se van konkurencije sa njemačkim ptičarom oštre dlake Askom ali će radi postojeće konkurencije na državnoj razini nastupati ispred Lovačkog saveza Zagrebačke županije.
U kategoriji podizača, također van konkurencije, natjecali su se Mateja Starjački sa svojom engleskom špringer španijelkom Britom i Danijel Kosić sa svojim njemačkim prepeličarom Arom.

Pehare i plakete slavljenicima i takmičarima uručili su tajnik LS Zagrebačke županije Slavoljub Marčičev i predsjednica sudačkog povjerenstva Nera Fabijanić.


Predstojnik lovnog ureda Dražen Zlodi koordinirao je samom organizacijim natjecanja.
Zajednički ručak domaćini su priredili u lovačkom domu LU „Jastreb“ Sv. Nedelja.

Tajnik LSZŽ

Pročitano 3613 puta
MPZ

K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023