Lovno-kinološka manifestacija „Brezovica 2015.“

Napisala  Ponedjeljak, 16 Ožujak 2015 22:09
Ocijeni
(0 glasova)

Ispit prirođenih osobina i ocjena oblika za njemačke lovne terijere

Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera , Podružnica „Zagreb“ , a u nadležnosti Hrvatskog kinološkog saveza, organizira predmetnu manifestaciju. Manifestacija će se održati 22.ožujka 2015.godine. 

Suci su Goran Dejanović i Nenad Vujanović sa liste sudaca HKS-a.

Voditelj manifestacije je Mario Milešević.

Psi koji sudjeluju na manifestaciji moraju posjedovati rodovnicu priznatu od FCI, biti cijepljeni protiv bjesnoće i označeni mikročipom u skladu sa zakonom. Na manifestaciji ne mogu sudjelovati kastrirani, sterilizirani i bolesni psi, kao i ženke u tjeranju. 

Organizator pored redovitih isprava, dodjeljuje i posebne Klupske „Potvrde“, svim psima koji polože ispit prirođenih osobina i budu za oblik pozitivno ocjenjeni.  Naknada za ispit prirođenih osobina iznosi 200,00 kuna, a za ocjenu oblika 100,00 kuna, s tim da članovi HKLNJLT imaju 50% popusta, na prije navedene iznose. Za nastalu štetu koju eventualno počini pas odgovoran je vlasnik psa. 

Rok prijave do popune prijava. 

Broj pasa koji mogu sudjelovati na manifestaciji je 10,odnosno po 5 pasa u dvije ispitne skupine.

Prijave i informacije kod pročelnika podružnice „Zagreb“ Mario Milešević, na mobilni telefon: 00385 (0)98 256 285, ili e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srdačnu dobrodošlicu i dobre rezultate, žele Vam članice i članovi Hrvatskog kuba njemačkih lovnih terijera!

Pročitano 2503 puta
MPZ

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023