Novi optički ciljnici iz Wetzlara: ZEISS Conquest V6

Napisao  Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017 11:15

S Conquest V6 tvrtka ZEISS opet iznova postavlja nove standarde u srednjoj premium klasi. Jaki 6x zoom objedinjuje dokazanu ZEISS kvalitetu "Made in Germany" s najsuvremenijom tehnologijom i robusnim, funkcionalnim dizajnom.

Serija V6 predstavljena je u ožujku na ovogodišnjoj IWA OutdoorClassics 2017 u Nurembergu.

Lovački uspjeh postiže se ili gubi uz pravu odgovarajuću opremu. Odlučujuće za uspješno čekanje, osmatranje, ciljanje i odstrijel je visokokvalitetna optika na pušci u koju se uvijek možete pouzdati. Današnja premium optika mora biti robusna, što neosjetljivija na udarce, ali naravno da to omogućava lako rukovanje u lovnim uvjetima.

ZEISS Conquest V6 Germany 068

Već 170 godina ZEISS istražuje, projektira, proizvodi optičke dvoglede, teleskope, precizne mjerne uređaje, foto i filmske leće, medicinsku opremu jednostavno postavlja standarde. Zato ne iznenađuje i ova inovacija u Wetzlaru često nazivanom i „gradom optike“ tu se nalazi Carl Zeiss Sports Optics i SMT tvrtka za mikročipove unutar Zeiss grupe. Stalna aktivnost u inovacijama razvila je i Conquest V6 ZEISS još jedan Zeissov hit.

Conquest V6 serija donosi savršenu simbiozu preciznosti pouzdanosti i trajnosti uz odličan omjer cijene i performansi. V6 serija nasljednik je popularne Conquest DL serije.

Nova V6 serija ima sve što izdvaja visokokvalitetne ZEISS optike : ispunjava stroge standarde tvrtke i ugrađuje visoko kvalitetne tehnologije Carl Zeiss GmbH.

Conquest V6 serija ekstremno je pouzdana, precizna i robusna lovačka optika.

ZEISS Conquest V6 Germany 088

Conquest V6 donosi premium kvalitetu slike i jasnoću uz svjetlosni prijenos od 92 %, moderne ZEISS T * višeslojne premaze i široko vidno polje. Korištenje FL leća koje sadrže fluoridne ione (FL) omogućava uočavanje najfinijih detalja bez smanjivanja intenziteta boja. Rezultat je impresivno oštrina slike, stvarna reprodukcija boja i nenadmašne svijetle boje koje lov i prirodu čine izuzetno prirodnim. To je prvi puta da serija Conquest ima FL leće koje su bile odlika skuplje Victory serije.

Visokokvalitetni izgled rezultat je crnog, matiranog kućišta od anodiziranog aluminija koje i pouzdano štiti od mehaničkih oštećenja u lovu, kućište je načinjeno iz jednog komada aluminija. Zahvaljujući isprobanoj i testiranoj ZEISS LotuTec tehnologiji premaza, voda se odmah spušta niz stakla bez ostavljanja tragova, a prljavština i otisci prstiju ne primaju za stakla.

ZEISS Conquest V6 Germany 011

Tanka precizna „Absehen 60“ Zeiss končanica u drugom fokalnom planu osigurava minimalnu pokrivenost cilja pri lovu, s povećanjem od 12x samo 0,55 cm na 100m. Inteligentni senzor pokreta aktivira ili deaktivira dnevno-noćnu crvenu točku. Intenzitet crvene točke može se podešavati u zavisnosti od svjetlosnih uvjeta u okolini. Optika posjeduje (ASV) turet za brzo podešavanje, čime u širokom rasponu savladava sve balističke i lovačke izazove.

Bilo da se radi o lovu s čeke, piršanju, lovu na divlje svinje s štanda ili lov na divokozu ili muflona na veće udaljenosti serija Conquest V6 ima pravi model optike baš za svaku lovnu situaciju, to je ono što čini vlasnike Zeissa ponosnima, znaju da se uvijek mogu pouzdati u svoju optiku pod bilo kojim okolnostima.

Ukratko o modelima serija ZEISS Conquest V6:

 

ZEISS Conquest V6 1.1-6x24

Specijaliziran za pogonski, lov prigonom, piršanje, rekli bi idealna „battue“ optika . Kompaktnog dizajna i velikog vidnog polja (od 38 do 100 m) omogućava brzo zahvatanje cilja na malim udaljenostima. Stvarno maksimalno uvećanje je 6,5x. Crvena točka kod modela V6 1.1-6x24 je jednostavna i sigurna za upotrebu.

 

ZEISS Conquest V6 2-12x50

Sveobuhvatni - kompaktan i svestran, rekli bi idealna „all-round“ optika. FL objektiv svjetlopropusnosti od velikih 92%, velikog raspona zooma 2-12x povezan s velikim promjerom leće od 50mm čine V6 2-12x50 laganom i elegantnom lovačkom optikom a ujedno i svestranog suputnika u svakoj situaciji - od pogonskog lova do piršanja u sumrak. Veliko vidno polje od 20,5 m do 100 m olakšava pregled. ASV turet se može dokupiti po želji.

 

ZEISS Conquest V6 2,5-15x56

Specijalist za lov u duboki sumrak i više uzastopnih hitaca.

Opremljen FL lećama s visokim svjetlosnim prijenosom od najmanje 92%, Conquest V6 osigurava optimalnu svjetlinu slike i ciljnu razlučivost. Fine linije končanice u drugom fokalnom planu osiguravaju minimalnu ciljnu pokrivenost i najbolju vidljivost tijekom dana i duboko sumrak. Zajedno s ASV-om, ZEISS Conquest V6 2,5-15x56 također je pogodan za lov ili streljaštvo na veće udaljenosti.

 

Za više informacija i savjete kontaktirajte Fanzoj Inox u Zagrebu
FANZOJ.hr

 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 11 Prosinac 2017 12:50
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023