Burris - Droptine 4.5-14x42mm optički ciljnik

Napisao/la  Petak, 25 Rujan 2015 17:39

  • Naziv: Droptine
  • Proizvođač: Burris
  • Uvećanje (x): 4.5x-14x
  • Promjer leće objektiva (mm): 42
  • Maks. u. oka od okulara (mm): 78.74 - 96.52
  • Tubus (mm): 30
  • Dimenzije D Š V (cm): 33
  • Težina (g): 510

Droptine  4.5-14x42 jednostavan i učinkovit optički ciljnik za pucanje na srednje i dalekometne udaljenosti

Kada vam zatreba velika pouzdanost sa pristupačnom cijenom i vrhunskim performansam Droptine optički ciljnik bit će idealan u obavljanju vašeg posla.
Njegove vrhunske kvalitete sa precizno brušenim optičkim lećama koje su višeslojno premazane za vrhunsku sposobnost u slabim svjetlosnim uvjetima pružajući veliki otpor odraza svjetlosti.
Jednostavna i robusna končanica ima na sebi točke za precizno ciljanje za veće dalekometne raspone. Kupola za pomicanje i namještanje končanice je niskog profila i može se ručno prilagođavati. Odvojeni okular i prsten za paljenje napravljeni su za „flip-up“ poklopce.


Precizna unutarnja montaža zategnuta je sa dvostrukom oprugom za veću otpornost na udarce, tako da je Droptine optički ciljnik osiguran na sve teške uvjete na terenu, pri korištenju većih kalibara tijekom pucanja ili velikim vibracijama kod vožnje.
Izdržljivi dizajn integriranog okulara omogučuje odlično i jednostavno korištenje na terenu i spriječava klizanje ruku tijekom namještanja.
Unutrašnjost dvogleda ispunjena je dušikom kako bi se spriječilo unutarnje zamagljivanje čak i ako se ciljnik koristi na kiši ili niskim temperaturama.


Droptine 4.5-14x42 optički ciljnik dolazi sa dvije vrste končanica za precizno pucanje; Ballistic Plex i G2B Mil-Dot.
Ballistic Plex – najjednostavnija, učinkovita i elegantna končanica za lov sa odličnim određivanjem kompenzacije putanje.
G2B Mil-Dot – idealna je končanica za srednje udaljenosti i pucanje na velike udaljenosti.

Zadnja izmjena Petak, 25 Rujan 2015 18:11
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023