Buriss - XTR II serija optika

Napisao  Petak, 05 Lipanj 2015 00:16

Buriss – XTR II serija optika napredna je linija sa širokim rasponom uvećanja, končanice sa dvostrukom opcijom žarišnih duljina i dimenzije koje se podudaraju s preciznim podešavanjem končanice. 

Ova raznovrsna linija ima modele za bilo koje taktiške ili lovne situacije od kojih ćemo vam predstaviti neke od najboljih.

XTR II™  8-40x50mm

Ovaj model ima 5x zoom sustav i 25% deblju cijev nego izvorna XTR serija optika. Prednja žarišna ravnina končanice dizajnirana je za velika uvećanja, koje omogućuje veličina ciljnika za povećanje ili smanjenje. Putanja je uvijek točna i proporcionalna za odabrane postavke napajanja. Njezin mrežni dizajn naziva se još i „prva žarišna duljina.“

Također ima dimenzije koje se podudaraju s ručicom za precizno prilagođavanje te „Zero Click Stop technology“, odnosno tehnologijom za vrećanje na prvobitno stanje.

Od visokih performansi optika nudi Hi-Lume- multi-obložene leće . Leće koje koje optimiziraju ciljnu razlučivost, kontrast i performanse pri slabom osvjetljenju. Svi sklopovi ručno su opremljeni te zategnuti trostrukom oprugom za apsolutnu otpornost na mguće udarce. Otporne su također i na vibracije uzrokovane dugom automobilskom vožnjom po svim terenima.

Zadnja izmjena Petak, 05 Lipanj 2015 00:22
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023