Optisan – Mamba

Napisao  Utorak, 02 Lipanj 2015 00:11

Mamba - vrhunska serija optičkih ciljnika tvrtke Optisan

Mamba je premijerna serija tvrtke Optisan koja je projektirana i razvijena europskim stilom za sve uvijete lova ili sportska natjecanja. Neke od najistaknutijih značajki serije ne samo da uključuju optičku tehnologiju i vrhunski proizvodni proces današnjice, nego i značajke posebno razvijene za lovce.

Osvjetljenje končanice, ETE microlux tehnologijom potpuno obložena stakla i veće objektivne leće za poboljšanje performansi u uvijetima slabog osvjetljenja, samo su neke od vrhunskih poboljšanja ove serije.

Ostale značajke uključuju europski stil niskog profila, rukom podesiva kupola za resetiranje povečanja te vrhunski O-prsten sa zapečaćenim „flip up“ metalnim pokrovom koji se podiže za 270°.

Mamba  2.5-10X50

50mm leća za  visoki kontrast slike, te široki raspon uvećanja zajedno omogućuju riješenje pri slabom osvjetljenju u sumrak ili na mjesečini.

Potpuno obložene leće sa ETE-Microlux tehnologijom, omogućuju povećenje propusnosti svjetla prema oku, stvarajući oštru sliku bez izobličenja.

Kupola je niskog profila pa omogućuje jednostavnost uporabe za korištenje, uzimajući u obzir kretanje ili moguća oštećenja. Diskretne su i lagane za upotrebu  pa strijelac lakše pronalazi i uočava metu. Ako ste zabrinuti zbog slabe baterije u kritičnom trenutku, ne trebate biti, jer Mamba optika ima unutar kupole dodatnu bateriju za takve situacije.

Patented RIR (Removable IR)- odnosno odvojivi IR lako je prilagoditi niskom profilu sa tipkom na vrhu očne kupole sa sedam načina razine osvjetljenja. Modul se može skinuti i spremiti ili zadržati za jednostavnu zamjenu na terenu. Njegov dizajn omogućuje zamjenu bez skidanja ili ili kalibriranja puške.

Kao standard uvedeni su i metalni „flip-ups“ pokrovi za prednje i stražnje kučište te se pomiču za 270° prema gore, a nude maksimalnu zaštitu od prljavštine, vode i udara.

Detaljnije pogledajte na: www.optisanoptics.com
Zadnja izmjena Utorak, 02 Lipanj 2015 00:31
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023