Krivolovio divlje svinje blizu Buja

Napisao/la  Utorak, 18 Ožujak 2014 00:12

divlja-svinja-snijegBujska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 62-godišnjakom iz Buja utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo protuzakoniti lov i ribolov. Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je muškarac 7. ožujka oko 19,50 sati u lovištu na području Buja,  uz pomoć baterijske svjetiljke koju je imao montiranu na lovačkoj pušci osvijetlio divlju svinju, te ispalio hitac u smjeru nje, ali ju nije pogodio. S obzirom da je korištenje svjetla za vrijeme lova Zakonom o lovstvu zabranjeno,  protiv muškarca je nadležnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku.

divlje svinje sm

Bujska je policija dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 62-godišnjakom iz Buja utvrdila osnovanu sumnju da je počinio kazneno djelo protuzakoniti lov i ribolov.

Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je muškarac 7. ožujka oko 19,50 sati u lovištu na području Buja,  uz pomoć baterijske svjetiljke koju je imao montiranu na lovačkoj pušci osvijetlio divlju svinju, te ispalio hitac u smjeru nje, ali ju nije pogodio.

S obzirom da je korištenje svjetla za vrijeme lova Zakonom o lovstvu zabranjeno,  protiv muškarca je nadležnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava u redovnom postupku.

Istarska policija