Lovačka udruga „Diana“ Varaždin proslavila 15 godina svog postojanja

Napisao  Utorak, 21 Svibanj 2013 09:45

Lovacka-udruga-Diana-2013 Lovačka udruga „Diana“ Varaždin u subotu je proslavila 15 godina svog postojanja. Svečanost koja je održana u prostorima Lovnog turizma-obiteljskog gospodarstva Martinčević u Cerju Nebojse otvorila je Kuburaška udruga Maruševec a nastavili Lovački rogisti.

Lovačka udruga „Diana“ Varaždin u subotu je proslavila 15 godina svog postojanja. Svečanost koja je održana u prostorima Lovnog turizma-obiteljskog gospodarstva Martinčević u Cerju Nebojse otvorila je Kuburaška udruga Maruševec a nastavili Lovački rogisti.
Na svečanoj sjednici o aktivnostima društva u proteklom periodu govorio je predsjednik Boris Bertate naglasio da društvo u potpunosti ispunjava zacrtane planove a po aktivnosti je među najaktivnijima. Svečanoj sjednici su prisustvovali Predsjednik i tajnik Županijskog lovačkog saveza Ivan Kutnjak i Slavko Labaš. 
Svi članovi udruge primili su zahvalnice za višegodišnje članstvo a zaslužni pojedinci i prijateljske udruge plakete. Društvo je predstavilo i svoju zastavu a čiji je kum bio načelnik općine Maruševec Ivan Šagi.

Lovacka-udruga-Diana-2013

Izvor: www.varazdinske-vijesti.hr | Autor:Josip Vrbanec
Zadnja izmjena Utorak, 21 Svibanj 2013 09:50