2 milijuna kuna od lovnog turizma u županiji

Napisao/la  Subota, 11 Svibanj 2013 11:15

Duga Resa - Lovački savez Karlovačke županije bilježi sve bolje rezultate u svom radu, čulo se na jučerašnjoj skupštini održanoj u Motelu Roganac u Dugoj Resi.  Lovački savez Karlovačke županije danas broji 2670 članova, učlanjenih u 53 udruge i 5 lovnih ureda. Ove godine prvi puta bilježe porast u prodaji iskaznica za strance što znači da je u lovnom turizmu županije napravljen promet od 2 milijuna kuna.

Lovački savez Karlovačke županije održao skupštinu u motelu Roganac

Duga Resa - Lovački savez Karlovačke županije bilježi sve bolje rezultate u svom radu, čulo se na jučerašnjoj skupštini održanoj u Motelu Roganac u Dugoj Resi.

Lovački savez Karlovačke županije danas broji 2670 članova, učlanjenih u 53 udruge i 5 lovnih ureda. Ove godine prvi puta bilježe porast u prodaji iskaznica za strance što znači da je u lovnom turizmu županije napravljen promet od 2 milijuna kuna.

Planova za budućnost imaju, kako kažu, zajedno s prijateljima, a brojni su prijatelji bili i gosti na njihovoj skupštini - lovci iz Bavarske i Bele Krajine, uz predstavnike vlasti, županije i ostalih centara s kojima lovci usko surađuju.

-Želimo razvijati odnose s europskim lovcima, a danas smo u tu svrhu od Međunarodne asocijacije lovaca dobili visoko priznanje kao Lovački savez Karlovačke županije zbog unapređenja međunarodnih odnosa, pohvalili su se lovci.

Izvor: Radio Mreznica

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 12 Svibanj 2013 12:48