Čim prije javite liječnika i zadržite oružje

Napisao/la  Utorak, 12 Ožujak 2013 14:53
Zadnja šansa

Karlovac- Svi oni vlasnici oružja koji su do 5. prosinca propustili prijaviti policiji ime svog obiteljskog liječnika za to imaju još jednu priliku i to u što kraćem roku. "Ukoliko to ne učine, dakle ne dostave nadležnoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji podatak o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite, sukladno odredbama spomenutog zakona ukinut će im se oružni list te oduzeti oružje", poručuju iz policije.

Zadnja šansa

Karlovac- Svi oni vlasnici oružja koji su do 5. prosinca propustili prijaviti policiji ime svog obiteljskog liječnika za to imaju još jednu priliku i to u što kraćem roku.

"Ukoliko to ne učine, dakle ne dostave nadležnoj policijskoj upravi ili policijskoj postaji podatak o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite, sukladno odredbama spomenutog zakona ukinut će im se oružni list te oduzeti oružje", poručuju iz policije.

Podatak o izabranom liječniku primarne zdravstvene zaštite, vlasnici oružja mogu dostavili nadležnoj policijskoj upravi osobno izjavom na zapisnik, pismom, faksom ili e-mailom. Brojevi faksa i e-mailovi policijskih uprava dostupni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova.

Izvor: RM
Zadnja izmjena Utorak, 12 Ožujak 2013 18:25