Lov na divlje svinje

Napisao  Utorak, 28 Listopad 2008 02:04

odavanje-pocasti-130 KUTINA - U subotu, 25.10.2008. održan je komercijalni lov na divlje svinje u otvorenom lovištu III/111 Kutina kojim gospodari L.U.“Vepar“ Kutina, u lovištu veličine skoro 6000ha glavne su nam vrste divljač: srna, divlja svinja, zec i fazan.

Bili smo domaćini grupi stranih lovaca iz Austrije, a ukupno je u lovu sudjelovalo tridesetak lovaca. Lovilo se po lijepom ugodnom jesenjem danu, nakon prva dva pogona gosti su odstrelili  tri vepra i jednu krmaču, a nakon tri odrađena pogona odstreljeno je ukupno 9 divljih svinja, od toga 5 veprova i 4 krmače.

 

KUTINA - U subotu, 25.10.2008. održan je komercijalni lov na divlje svinje u otvorenom lovištu III/111 Kutina kojim gospodari L.U.“Vepar“ Kutina, u lovištu veličine skoro 6000ha glavne su nam vrste divljač: srna, divlja svinja, zec i fazan.

Bili smo domaćini grupi stranih lovaca iz Austrije, a ukupno je u lovu sudjelovalo tridesetak lovaca. Lovilo se po lijepom ugodnom jesenjem danu,nakon prva dva pogona gosti su odstrelili  tri vepra i jednu krmaču, a nakon tri odrađena pogona odstreljeno je ukupno 9 divljih svinja, od toga 5 veprova i 4 krmače.

vepar_kutina_1
Domaćini iz L.U.Vepar ispred lovačke kuće imaju zadnje dogovore

vepar_kutina_2
Stigli su i gosti,pije se jutarnji čaj
vepar_kutina_3
Dogovor prije početka lova 

 

prvi-vepar

  Na prvom štandu odstreljen je i prvi vepar

prijevoz-divljaci

Prijevoz divljači……Dobra stara Niva 

pregled-trofeja-ii
Gosti pregledavaju trofeje 
pogonici-s-psima
Najzaslužniji za dobar lov,pogoniči s psima
sudionici-lova
Sudionici lova
gosti-iz-austrije

Gosti iz Austrije

odavanje-pocasti-ii
odavanje-pocasti
Najvažniji dio lova, odavanje počasti divljači

Priredio: Tihomir

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58