Američke "lovačke priče" - Hogzilla

Napisao/la  Četvrtak, 13 Ožujak 2014 23:22

bigg-piggie-2014Lovac iz Sjeverne Karoline , Jett Webb, pohvalio se javno sa svojim nestvarnim, gigantskim ulovom. Naime, 34-godišnjak je u organiziranom lovu prije dva tjedna ulovio čak 226 kilograma tešku divlju svinju. "Izgledala je nestvarno. Bio sam u šoku. Nisam imao pojma da postoji nešto toliko veliko što trči po šumama na istoku Sjeverne Karoline - kazao je Webb za WNCT-TV."...

bigg-piggie-2014

Lovac iz Sjeverne Karoline , Jett Webb, pohvalio se javno sa svojim nestvarnim, gigantskim ulovom.

Naime, 34-godišnjak je u organiziranom lovu prije dva tjedna ulovio čak 226 kilograma tešku divlju svinju.

  • Izgledala je nestvarno. Bio sam u šoku. Nisam imao pojma da postoji nešto toliko veliko što trči po šumama na istoku Sjeverne Karoline - kazao je Webb za WNCT-TV.

Zvijer je prije nekoliko godina snimljena kamerom, no lovci je dosad nisu uspjeli uloviti. Sve dok Webb nije opalio jedan hitac u nju s udaljenosti od oko 45 metara i ubio je.

  • Ovo ne nalikuje pripitomljenim i poslušnim svinjama na kakve smo navikli - kazao je Webb.
  • Oduzme ti dah na trenutak kad shvatiš koliko je ova svinja golema. Trebala nam je velika prikolica da je odvezemo - kazao je predsjednik lovačkog društva White Oak Ranch Mike Mansell.

Ipak, ova divlja svinja nije najveći ulov ikad. U Georgiji 2005. godine mještani su upucali 360 kilograma tešku svinju, a cijela je priča završila u dokumentarcu National Geographica.

Također, ni Webbu ovo nije jedini veliki ulov - svinju slične veličine ulovio je 2012. godine i sada visi kao trofej u lovačkom klubu.

  • Ova neće tako završiti. Zbog ovog ćemo ulova ja i moja obitelj imati što jesti dobrih godinu dana - kazao je lovac.
Izvor: thewithouse.com

 

Zadnja izmjena Petak, 14 Ožujak 2014 08:21
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023