Održan tradicionalni, velikogorički lovački bal

Napisao  Utorak, 08 Veljača 2011 08:34

Ove subote 05.Veljače 2011. g. s početkom u 20 sati, održan je najveći lovački bal u Hrvatskoj, za područje: Turopolja, Posavine, Vukomeričkih Gorica, Pokuplja i Vrhovlja, a u organizacji lovačkog društva ''Srna'' Velika Gorica. Lovački bal održan je u restoranu ''Za vašu dušu'' u Okujama, kraj Velike Gorice.

Gosti su bili pozivani putem medija,radio RVG, radio Martina, Glasnika Turopolja, koji su medijski popratilinašu manifestaciju, i došli su nam lovci i prijatelji lova sa našegpodručja, Lovačkog saveza Zagrebačke županije i lovnog ureda Velika Gorica. Zatu prigodu pripremljena je bogata večera, uz juhu od fazana, srneći gulaš, vinoitd. Bila je naravno i bogata tombola, (prva nagrada: karabin ručne izradetvrtke ''Domjanković d.o.o.'' iz Turopoljskog Markuševca vrijedan 16.000,-kn.,zatim turistička putovanja, lovačko odijelo poklon HLS, itd.Organiziran je i ples srca uz nagradu zlatarnice ''Prahir'' Velika Gorica, uzkolače slastičarnice'' Mozart'' Velika Gorica. 

Gosti lovačkog društva ''Srna'' VelikaGorica, odazvali su se u velikom broju 423 sjedeća mjesta, uz osjećaj da bi i urecesijsko vrijeme došlo još gostiju da je moglo stati. Goste je svojom svirkomzabavljao Miroslav Lacković-Mimi i Luna bend.

Predsjednik lovačkog društva''Srna'' Velika Gorica, gosp. Josip Jančić, pozdravio je sve prisutne gostedruštva, zaželio im je ugodno druženje i zabavu, te je valcerom sa svojomsuprugom i kumom društva poduzetnikom gosp. Željkom Žućićem, također sasuprugom,  otvoren IX tradicionalni lovački bal. Gosti su se cijelu večerdobro zabavljali i ugodno družili, a razišli se tek u sitne sate.

Domaćini su zadovoljni organizacijomi odazivom gostiju i već promišljaju kako slijedeći  X lovački balnapraviti još boljim i svečanijim. Do tada ima dosta vremena, a nešto će dotada već sigurno smisliti.

Pripremio: Goran Kučić, tajnik lovačkog društva. 
Zadnja izmjena Nedjelja, 15 Veljača 2015 20:11
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023