Održan 9. LOVNOKINOLOŠKI KUP „SV.HUBERT“ LS Zagrebačke županije u Velikoj Gorici

Napisao  Ponedjeljak, 08 Listopad 2018 19:59
Ocijeni
(0 glasova)

Natjecanje u „Sv. Hubertu“ odrţalo se na terenima Zajedničkog otvorenog lovišta I / 1140 „ Orle“ kojim gospodari LD „Lovac“ Velika Gorica.

Okupili smo se u 8:00 sati u Gordu u Vukovini . Nakon kratke kave, uputili smo se u lovište.

Prisutne je pozdravio predsjednik domaćina Zoran Postić. Nakon što se prisutnima obratio predsjednik LS zagrebačke ţupanije Marinko Šebečić, natjecanje je otvorio u ime, pokrovitelja Zagrebačke ţupanije, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu Zagrebačke ţupanije, mr.sci. Josip Kraljičković.

U muškoj konkurencji trčalo je 19 natjecatelja. U ovih 9 ţupanijskih natjecanja , to je najveći , imresivan broj . Sve pohvale domaćinima na organizaziji natjecanja i animiranju mladih lovnih kinologa.

Natjecalo se u 3 baterije. Pobjedom u svojim baterijama , pravo nastupa su osvojili Marijan Jandras, Zoran Postić i Vladimir Mirenić. Oni su ujedno u ekipa našeg Saveza za Drţavni Lovno kinološki kup. U baraţu nejbolji je bio Vladimir Mirenić. Drugo mjesto je osvojio Zoran Postić , a treće mjesto Marijan Jandras. U ţenskoj konkurenciji, kategorija ptičari, trčale su Nikolina KOščević, Petra Tomić i Sara Gmiţić Petra Tomić je bila uspješnija i osvojila 1. mjesto. Nilolina se okitila srebrom, a Sara je ostala bez plasmana. U ţenskoj kokurenciji , kategorija španijeli , natjecale su se Mateja Starjački i Ana Marija Tašić. Mateja je osvojila 1. , a Ana Marija 2. mjesto.

Na Drţavnom lovno kinološkom kupu , boje našeg Saveza branit će i 4 lovkinje, Nikolina, Petra, Mateja i Ana Marija.

Sa muškim članovima, to je do sada najbrojnija ekipa Ls Zagrebačke ţupanije koja će nastupati na Drţavnom Lovno konološkom kupu Sv Hubert.

Sudili su Nera Fabijanić, Branko Riđan, Nenad Bačurin, Dragutin Prahin, Juraj Sertić I Zlatko Novak kao predsjednik sudačkog tima.

Nakon uspješnog natjecanja, doprpredsjednik Saveza Ţeljko Vugrić, uz pomoć tajnika Slavoljuba Marčićev podjelio je pehare i priznanja.


Tekst – LSZŢ

Fotografije – Ţeljko Hrnčević

Pročitano 5245 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023