Predstavljamo vam češku termoviziju EAGLE

Napisao  Petak, 29 Ožujak 2019 09:47

Za zainteresirane koji traže najbolju kvalitetu po prihvatljivoj cijeni imamo dobru vijest. Hrvatska predstavlja sljedeću zemlju, u kojoj će se moći kupiti prvorazredni termovizijski uređaji Eagle od češkog proizvođača firme New Effect.

Kao jedan od malo proizvođača imamo u svojoj ponudi također termovizijski osvjetljivač s rezolucijom senzora 640 x 480 px s velikim brojem unikatnih tehničkih rješenja. Kod ovog osvjetljivača nije potrebno upucavanje i može se koristiti na bilokakvom dnevnom optičkom ciljniku. Točnost pogodka će istodobno biti nevjerojatna. 

Termovizijski uređaji za nišanjenje EAGLE TSV14-02 s objektivom 75mm ocijenjen je temeljem zahtjevnih nezavisnih testova kao termovizija sa najboljim sposobnostima raspoznavanja i prikazivanja. Konkurencija je tijekom ovih testova bila vrlo zahtjevna, uređaji EAGLE su uspoređivani s najboljim termovizijama renomiranih brendova koje se neretko nude po mnogo većim cijanama.

Naši su uređaji EAGLE dobili također certifikat kvalitete vojnog opitnog instituta u Pragu i temeljem ovih atesta ispunjavaju uvjete također i za vojsku. Osim vrhunske optike i elektronike odlikuju se također velikom postojanošću. Kao jedini proizvođači koristimo metalno tijelo, interesiranje postoji i za izvedbe ovih uređaja u raznim bojama.

Za hrvatske klijente će veliku prednost predstavljati i postojanje manuala (Menua) za uređaj na hrvatskom jeziku.

Sa svim našim termovizijskim uređajima za nišanjenje i termovizijskim osvjetljivačima ćemo vas rado upoznati na terenu u sjevernoj oblasti Hrvatske. Možete ih u svakom slučaju usporediti s termovizijom kojom trenutno raspolažete.

Istodobno će nam dobro doći interesiranje za suradnju s našom firmom koju eventualno pokažu hrvatski prodavci sličnog asortimana. Govorimo hrvatski i s radošću ćemo vas dočekati i u našem proizvodnom zavodu u Brnu u okviru tehničke konsultacije ili male ekskurzije kroz proizvodnju naših termovizija.

New Effect, s.r.o.
Krenova 52, 60200 Brno

www.termovize-eagle.cz   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.neweffect.sk   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel.: +420 777 224 446

Zadnja izmjena Četvrtak, 18 Travanj 2019 18:08
Čitajte još u ovoj rubrici: « Zeissovi noviteti s IWA 2018.
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023