Internacionalni sajam lova, ribolova, avantura i putovanja

Napisao/la  Utorak, 16 Veljača 2016 07:17

„Die Hohe Jagd & Fischerei“ je najvažniji sajam lova i ribolova ovoga dijela Europe

Ovaj sajam kao godišnji skup lovaca, ribolovaca te ljubitelja prirode, tokom četiri dana sajma pruža široku ponudu proizvoda koji su izrazito namijenjeni baš lovcima, ribolovcima, planinarima i svim ostalim ljubiteljima prirode.

Sajam će se održavati od 25. do 28. veljače već 28 godinu za redom u Salzburgu. Ovaj sajam Lova i ribolova tradicionalni je skup za sve lovce, ljubitelje prirode i ribolovce.

Ove godine se na sajmu očekuje više od 550 internacionalnih izlagača za lov, ribolov, biciklizam i slično. Očekuje se vrlo široka ponuda proizvoda top marki , noviteta, razne ponude i popusta.

Na sajmu će se održavati veliki broj posebnih događanja. Razne demonstracije ribolova, poput mušićarenja, prikazivanje filmova, te najzanimljivije, natjecanje u imitaciji rike jelena.

Ovaj sajam odlično je mjesto za sakupljanje informacija. Mnogobrojni eksperti struke biti će prisutni te će biti moguće dobiti precizne informacije o svemu.

Također će se u hali 8 održati i jedinstvena demonstracija vozila sa pogonom na sve kotače.

Ove se godine očekuju velike brojke posjetitelja ako pogledamo prošlogodišnje. „Die Hohe Jagd & Fischerei“ sajam 2015 godine posjetilo je otprilike 39 tisuća posjetitelja te je bilo 557 izlagača lovačke, ribolovačke i druge tematike.

Neki od naših izlagača na sajmu „Die Hohe Jagd & Fischerei“ u Salzburgu su: Turističke lovne agencije Adria Hunt d.o.o. , te Lovag d.o.o.
Također će na sajmu prisustvovati izaslanstvo Hrvatskog lovačkoga saveza.

 

Zadnja izmjena Utorak, 16 Veljača 2016 07:28
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023