U Varaždinu završen 19. Sajam Lov, ribolov, priroda i turizam

Napisao/la  Utorak, 14 Listopad 2014 05:25

Od petka do nedjelje varaždinska sportska dvorana ugostila je mnogobrojne izlagače, ali i posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva na sajmu Lova, ribolova, prirode i turizma. Svečanom otvorenju sajma nazočili su predsjednici lovačkih saveza županija predvođeni dopredsjednicima HLS-a Josipom Malnarom, Ljubomirom Grgecom i Vinkom Pavlićem koji je u ime HLS-a pozdravio nazočne te mnogobrojni lovci i predsjednici društava.

Od petka do nedjelje varaždinska sportska dvorana ugostila je mnogobrojne izlagače, ali i posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva na sajmu Lova, ribolova, prirode i turizma.

Svečanom otvorenju sajma nazočili su predsjednici lovačkih saveza županija predvođeni dopredsjednicima HLS-a Josipom Malnarom, Ljubomirom Grgecom i Vinkom Pavlićem koji je u ime HLS-a pozdravio nazočne te mnogobrojni lovci i predsjednici društava. Otvorenju su nazočili i predstavnici Varaždinske županije i Grada Varaždina kao i direktori turističkih zajednica, a sajam je otvorio Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina.

Sajam je i ove godine pružio niz zanimljivosti i događanja vezanih uz trodnevno okupljanje i susret lovaca na samom ulasku u intenzivnije razdoblje lovne sezone. U kongresnoj dvorani varaždinske sportske dvorene održan je tako i susret predstavnika stranih lovnih agencija iz 8 zemalja s domaćim predstavnicima, a čemu je prethodilo izlaganje prof.dr.sc. Marijana Grubešića sa Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U Ljubeščici je u organizaciji članova LD „Vepar“ kroz dva dana održan već tradicionalni Sajamski kup u lovnom streljaštvu.

HLS, 13.10.
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 13 Listopad 2014 19:00
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023