Lovci iz Hrvatske i treću godinu za redom posjetili FeHoVu u Budimpešti

Napisao/la  Četvrtak, 20 Veljača 2014 00:13

Dmejhal posjetFeHoViI ove godine, kao i protekle dvije, na međunarodni sajam lova i ribolova FeHoVu došla je grupa istinskih ljubitelja lova i prirode iz Hrvatske. Bili su to lovci dijelom iz LU „Fazan“ Tomašica, LU „Košuta“ Pakrac  njihovi kolege iz još nekoliko udruga. Inicijativu za još jednim odlaskom u Budimpeštu pokrenulo je nekoliko lovaca, a njihova poznanstva sa brojnim kolegama lovcima rezultirala su grupom od 50 putnika uvijek raspoloženih za druženje i upoznavanje novih proizvoda u lovstvu.

Dmejhal posjetFeHoVi

I ove godine, kao i protekle dvije, na međunarodni sajam lova i ribolova, FeHoVu, došla je grupa istinskih ljubitelja lova i prirode iz Hrvatske. Bili su to lovci dijelom iz LU „Fazan“ Tomašica, LU „Košuta“ Pakrac i njihovi kolege iz još nekoliko udruga.

Inicijativu za još jednim odlaskom u Budimpeštu pokrenulo je svega nekoliko lovaca, a njihova poznanstva sa brojnim kolegama lovcima rezultirala su grupom od 50 putnika uvijek raspoloženih za druženje i upoznavanje novih proizvoda u lovstvu.

Boravak u Budimpešti trajao je 2 dana (15. i 16. veljače 2014.) te iako je ponuda sajma iz godine u godinu nešto skromnija obzirom na globalno ekonomsko stanje i ove godine se moglo naći za svakoga ponešto: izložbe pasa, streljiva, lovačke opreme, brojne degustacije itd.

Ove godine se grupi pridružio i g. Mato Kovačević, tajnik županijskog lovačkog saveza Bjelovarsko bilogorske županije koji je dugogodišnji kolega lovac i prijatelj mnogima u grupi i drago nam je da se vratio iz Budimpešte zadovoljan organiziranim putovanjem.

Obzirom na interes grupe i voljom za angažiranjem oko organizacije od strane nekoliko lovaca koji su nam organizirali odlaske u Budimpeštu, već je najavljeno kako grupa u listopadu ove godine planira posjet LORIST-u – međunarodnom sajmu lova i ribolova u Novom Sadu što će biti po prvi puta do sada no vjerujemo u dobar odaziv obzirom da na ovakva putovanja odlaze kolege lovci, a vraćaju se kao dobri prijatelji.

fehova 2014 logo kicsi angol

 Dalibor Dmejhal 
Zadnja izmjena Četvrtak, 20 Veljača 2014 17:19
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023