Završio 16. Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam

Napisao  Ponedjeljak, 10 Listopad 2011 02:08
sajam-lova-varazdin-2011-izvlacenje-kupona-maja-simenc-240.jpgU nedjelju, 09. Listopada, u Varaždinu je završio 16. Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam. Tijekom tri dana Sajam je posjetilo više od 10 000 lovaca, ribolovaca i ljubitelja prirode. Ponuda izlagača, njih više od stotinu koji su na sajamskom prostoru predstavili oko 250 različitih proizvođača, privukla je posjetitelje svojim sajamskim cijenama.
Posljednjeg dana održano je Državno prvenstvo u parkuru u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza. Na lovištu Zelendvor u Petrijancu kraj Varaždina lovci su se takmičili ekipno i pojedinačno. Nastupilo je 18 ekipa, a najbolja je bila ekipa Lovačkog saveza Varaždinske županije...
U nedjelju, 09. Listopada, u Varaždinu je završio 16. Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam. Tijekom tri dana Sajam je posjetilo više od 10 000 lovaca, ribolovaca i ljubitelja prirode. Ponuda izlagača, njih više od stotinu koji su na sajamskom prostoru predstavili oko 250 različitih proizvođača, privukla je posjetitelje svojim sajamskim cijenama.

 

Posljednjeg dana održano je Državno prvenstvo u parkuru u organizaciji Hrvatskog lovačkog saveza. Na lovištu Zelendvor u Petrijancu kraj Varaždina lovci su se takmičili ekipno i pojedinačno. Nastupilo je 18 ekipa, a najbolja je bila ekipa Lovačkog saveza Varaždinske županije . Drugo mjesto pripalo je LS Krapinsko-zagorske županije I, a treći su bili lovci LS Splitsko-dalmatinske županije .
Pobjednik pojedinačnog natjecanja, najbolji među 54 natjecatelja, bio je Miljenko Kos, član LS Varaždinske županije. Nakon njega plasirao se Mladen Ban iz LS Krapinsko-zagorske županije, a treće mjesto pripalo je Draženu Metzu iz Hrvatskih šuma.

 

Podsjetimo, proteklih dana ponuda na Sajmu obuhvaćala je i mnoge popratne sadržaje, namijenjene posjetiteljima svih uzrasta, a održano je i nekoliko značajnih predavanja za struku. Mnogo mladih iskušalo se u relativno nepoznatom sportu kod nas, disc golfu, koji su na zelenoj površini ispred dvorane demonstrirali članovi varaždinskog i čakovečkog disc golf kluba. DDC Koprivnica i ove je godine nudio promotivne vožnje čamcem po Dravi i Dravskom jezeru.

 

Organizator tvrtka Vall042 i Hrvatski lovački savez uz pomoć generalnog sponzora Pan, nagradili su lovce popustom od 25 posto na cijenu ulaznice te čašom Pan piva. Također, iza 17h, izvučeno je 50 nagradnih kupona koje su članovi Hrvatskog lovačkog saveza dobili u Lovačkom vjesniku. Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u sljedećem broju Lovačkog vjesnika.

  sajam-lova-varazdin-2011-lovacka-soba-540.jpgsajam-lova-varazdin-2011-izvlacenje-kupona-maja-simenc-540.jpgsajam-lova-varazdin-2011-mala-sokolarka-540.jpgsajam-lova-varazdin-2011-ribolovci-trgovina-540.jpg

sajam-lova-varazdin-2011-disc-golf-540.jpg
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023