Tribina Mladeži HLS-a na Agronomskom fakultetu

Napisao 
HLS
Petak, 01 Lipanj 2007 22:14
mhls_tribina_agronomijaZAGREB - Dana 30. svibnja 2007. godine na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, pod inicijativom sekcije iz Lovstva „SILA" i Studentske udruge Agronomskog fakulteta (STUDA), održana je tribina „Mladež Hrvatskog lovačkog saveza". Na tribini je osim predstavljanja Mladeži Hrvatskog lovačkog saveza bilo riječi i o ulozi lovaca u očuvanju cjelokupnog ekosustava naše planete....

ZAGREB - Dana 30. svibnja 2007. godine na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, pod inicijativom sekcije iz LovstvaSILA" i Studentske udruge Agronomskog fakulteta (STUDA), održana je tribina „Mladež Hrvatskog lovačkog saveza". Na tribini je osim predstavljanja Mladeži Hrvatskog lovačkog saveza bilo riječi i o ulozi lovaca u očuvanju cjelokupnog ekosustava naše planete.

Uvodnu riječ ispred Agronomskog fakulteta održao je prof. dr. Roman Safner, koji je u svom izlaganju skrenuo pozornost na sam pojam lovstva te važnost gospodarenja lovištem u službi očuvanja prirode.

mhls_tribina_agronomija1 mhls_tribina_agronomija2
   

Kratko izlaganje održao je i tajnik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor dipl.ing.agr. koji je govorio o važnosti uvođenja mladih visoko kvalificiranih ljudi u Hrvatsko lovstvo. Dean Golubić, predsjednik osnivačkog odbora Mladeži HLS-a studentima svih generacija predstavio je plan i program Mladeži, te se isto tako osvrnuo na pomlađivanje mladim i stručnim ljudima strukture unutar Hrvatskog lovačkog saveza.

Prikazan je i kratki dokumentarni film Ante Guge u kojem je naglašen značaj lovaca u očuvanju životinjskog svijeta, lovačkih običaja i lovne etike. Na kraju tribine uručene su pristupnice za buduće članove, te materijal o narednim akcijama Mladeži Hrvatskog lovačkog saveza.

Zadnja izmjena Srijeda, 12 Studeni 2014 01:20
K2 Items

-

SO hunting tM

so hunting 1 2023 mala

fanzoj lovac info
ritosa lovac info
ma ra lovac infp

lovac kuhada reklama banner veliki2023