Caesar Guerini Tempio sačmarica

Napisao/la  Subota, 12 Ožujak 2016 08:19

Tempio sačmarica jedna je od prvih proizvedenih od Caesar Guerini firme, te je vjerojatno i najpopularnija njihova puška.

Kompanija je odlučila poboljšati već odličnu sačmaricu u detaljima, te ju time učiniti još jedinstvenijom sa elegantnim gravurama na glavi koje prikazuju scene iz lova, sve ukrašeno zlatom.

Ručno polirano i obrađeno željezo i cijevi, te tretmanom patentiranim u svojoj kući, Guerini daje najbolju moguću zaštitu od korozije. Kao dodatak krasnim gravurama, kundak je izrađen od prvoklasnog turskog oraha. Polusjajna završna obrada dobro prikazuje boje i oblik drveta.

Sveukupni rezultat je mehanički ispitana sačmarica, koja je učinjena još ljepšom nego prije. Caesar Guerini Tempio bokerica dostupna je u kalibrima 12,20,28 te 410. Duljine cijevi variraju od 61 centimetar, što je odličan izbor ako lovite sa lovačkim psima. Ostale duljine cijevi iznose 66, 71 te 76 centimetara. Ove cijevi će odabrati oni koji primarno love dočekom te obično imaju malo veću udaljenost do svoje lovine.

Tempio sačmarica dolazi sa 5 promjenjivih čokova.

Drška kundaka je Prince of Wales tipa, a sa zavojem kundaka, to osigurava solidan i efektivan grip. Caesar Guerini Tempio sačmarica u kalibru 12 teži nešto manje od 3 kilograma, u kalibru 20 teži samo 2,5 kilograma, a ako se kalibar dalje smanjuje, težina sačmarice pada sve do 2.1 kilogram.

Ova sačmarica ponovno potvrđuje da je dobro balansirana i jednostavna za rukovanje, idealna za brzo instinktivno pucanje.

Caesar Guerini Tempio također svojom mehaničkom pouzdanošću te izvanrednom estetikom može zadovoljiti i najzahtjevnije lovce.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023