ELEY proširuje ponudu streljiva u 2016

Napisao/la  Srijeda, 27 Siječanj 2016 06:48

ELEY nastavlja dominirati tržište streljiva u kalibru 22LR.

ELEY je proslavio uspjeh na Olimpijskim igrama u Londonu održanim 2012, kada su čak 14 od 18 medalja osvojili sportaši sa ELEY streljivom, a čak 71% Olimpijskih kvota za Rio je također osvojeno sa ELEY streljivom.

Od sada kompanija koristi inženjerska znanja kako bi ušla na nova tržišta. Prošlih godina ELEY je proširio svoju liniju proizvoda na streljivo za poluautomatsko oružje. ELEY force je metak velike brzine poznat po crno oksidiranim čahurama. ELEY contact je podzvučno streljivo koje je posebno dizajnirano kako bi radilo u poluautomatskim puškama. Prodaja ovih proizvoda bila je velika te još uvijek raste.

ELEY nastavlja nuditi podzvučni metak sa zrnom šupljega vrha, koji je u jednome neovisnome testu osvojio nagradu najpreciznijeg hollow point streljiva. ELEY subsonic je prvi odabir za lovce koji žele ultra precizno tiho streljivo za lov malih predatora.

Zbog uspjeha ELEY subsonic streljiva šupljeg vrha, ELEY je odlučio proizvesti High Velocity streljivo u 2016 godini. Ovo streljivo garantira vrhunsku preciznost, penetraciju i ekspanziju koja pruža dovoljnu količinu energije za brzo usmrćivanje malih životinja. Ovo streljivo je najbolji izbor za lovce koji žele najveću moguću energiju i brzinu sa nekompromisnom preciznošću!

Za više informacija o ELEY streljivo posjetite web stranicu

www.EleyAmmunition.com

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023