Berger Bullets 7mm EOL Elite Hunter zrno

Napisao  Srijeda, 21 Listopad 2015 13:38

Berger Bullets tvornica puščanih kugli najavila je puštanje novoga zrna u prodaju. Radi se o 7mm EOL Elite Hunter zrnu.

Ovo zrno je inspirirano od strane Boba Becka , voditelja Extreme Outer Limits i dizajnirano uz pomoć Bryana Litza. Bob i EOL izrađuju puške sposobne za pucanje izrazito "agresivnih" zrna, pa su Bryan i Berger zrna odlučili napraviti baš takvo zrno.

195 graina (12,6 grama) teško zrno ima najviši balistički koeficijent od bilo kojeg zrna u kalibru 7milimetara, te je prvi takve vrste. Ovo zrno je najteže u ovome kalibru ikada, te je teže skoro jedan gram od dosadašnjeg "lidera" (11,7 grama).

EOL Elite Hunter zrno je šiljasto čime smanjuje otpor zraka. ima Boat tail kraj zrna koji smanjuje otpor kraja zrna i osigurava stabilnost leta na granici brzine zvuka.

"Ovo lovačko zrno je već imalo uspjeha u lovu."Izjavu za to dao je Bob Beck:

"Do sad smo odstrelili 3 životinje i zrno je pokazalo izvanredne performanse. Ta divljač su bile ljame, koje su poznate po tvrdoći. Jedna je odstreljena na 10 metara druga na 450 a treća na 980 metara. Svaki put se zrno pravilno otvorilo i uzrokovalo instantnu smrt."

Za sve koji vole pucanje na daleko, i lov, trebaju provjeriti što im ova tvrtka nudi. Saznajte više na:  http://www.bergerbullets.com/

Više o Berger Bullets.

Osnovan 1955, Berger Bullets proizvode samo premium zrna za užljebljene cijevi. Rade Match, Varmint, Hunting i Target linije zrna. Svaka od njih služi svrsi po kojoj je dobilo ime. Svi tipovi imaju izrazito visok balistički koeficijent i visoke su preciznosti.

Zadnja izmjena Srijeda, 21 Listopad 2015 13:40
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023