RWS Evolution Green

Napisao  Ponedjeljak, 13 Srpanj 2015 19:45

  • Naziv: Evolution Green
  • Proizvođač: RWS
  • Godina: 2014.
  • Pakovanje (kom): 20

Iz RWS-a su ponudili najbolju alternativu za olovno zrno, RWS Evolution Green

Za sve one koji se žele ili imaju potrebu suzdržati se od korištenja tradicionalnog olovnog streljiva iz tvrtke RWS predstavili su 2014. godine na IWA sajmu svoju tzv. Evolution Green ili zelenu revoluciju, najpametniju alternativu do sada.

Sa genijalnim i fino uravnoteženim značajkama dizajna, iz RWS-a jamče vrlo uspješan i sportski rezultat sa ovim zrnom.

RWS Evolution Green ostvaruje svoju uvjerljivu učinkovitost posebno kod pucanja na dugim rasponima, a to mu omogućuje specijalna unaprijed rascjepkana prednja jezgra koja je napravljena od kositra te korištenje novog RWS Speed-Tip, odnosno vrha sa poboljšanim svojstvima.

Neke od prednosti ovog streljiva su:

Učinak: izvanredno ponašanje performansi prednje jezgre od kositra i Speed Tip plastičnog vrha za trenutni efekt šoka. To rezultira trenutnim usmrćivanjem divljači te stoga omogućuje manji napor za njenim praćenjem.

Dalekometna udaljenost:  uvjerljiva moć odstrijela divljači čak i na velikim udaljenostima. Normalno streljivo bi značajno izgubilo sposobnost deformacije sa povećanjem dalekometnosti ali ne i sa RWS Evolution Green. Inovativni dizajn zrna dramatično smanjuje tu tendenciju.

Putanja zrna: Proširen je raspon sa visokom brzinom i energijom zbog visokog balističkog koeficijenta i Speed Tip umetka u jezgru.

Naravno Evolution Green streljivo posjeduje sve prednosti uobičajenog RWS streljiva kao što su: pouzdanost, učinkovitost, preciznost, inovativnost i naravno dobro djelovanje na cijev.

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 13 Srpanj 2015 22:06
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023