Savage Arms nove risanice za 2016. godinu

Napisao/la  Utorak, 10 Svibanj 2016 18:00
Savage Arms Savage Arms

Pogledajte najnovije risanice koje nudi Savage lovcima I sportskim strijelcima

Savage Arms povijesni I ikonski brand Američke industrije oružja predstavio je nekoliko novih risanica te poluautomatskih i repetirajućih risanica u malome kalibru. Prema njima nove risanice mogu zadovoljiti sve ukuse lovaca I strijelaca.

Glavni proizvod za 2016. godinu iz Savage Arms je nova A22 Magnum poluautomatska risanica u kalibru 22 WMR.

Ova poluautomatska risanica rubnog paljenja dizajnirana je za sport, vježbu te lov na štetočine.
Savage Arms A22 Magnum poluautomatska risanica se sastoji od crnog sintetičkog kundaka, 53 centimetara duge cijevi te teži samo 2,5 kilograma. Ova verzija risanice A22 dolazi u kalibru 22 WMR, a njezina predhodnica A17, u kalibru 17 HMR. Obje risanice dolaze sa magazinom za 10 metaka.

Savage Arms također proširuje neke od svojih najboljih i najpopularnijih linija risanica za lov i streljaštvo sa 8 novih modela u kalibru 6,5 Creedmoor – kalibru koji je razvio Hornady 2007 godine te od tada njegova popularnost raste i kod lovaca i strijelaca u cijelom Svijetu.

Nove risanice dostupne u popularnom 6.5 Creedmoor kalibru su: Savage 16 Lightweight Hunter, AXIS, AXIS XP u svim varijantama te u AXIS II risanici i sa sintetičkim i sa verzijom sa drvenim kundakom.
Savage Arms risanice u novome kalibru već su dostupne na Američkome tržištu i za sada nemamo informacija o datumu dolaska na Europsko. Nadamo se da će to biti što prije.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023